Sta trenutno radis? 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da, ima li neko ideju gde mogu u Bg da kupim crnu teksas košulju?

Prave li to uopšte?
Пробај у Сарајевској улици.
Ради оријентације, пењеш се од некадашње железничке станице и скренеш у Сарајевску десно. Идеш ка Мостарској петљи.
С леве стране улице, али имаш солидно да препешачиш, сигурно бар три ћошка, имаш продавницу искључиво џинса. Раде новопазарски/турски џинс и имају све и свашта. Од фармерки, преко сукњи, хаљина, кошуља...и заиста у свакаквим бојама.
Кад би наставила право од радње, не би имала више од 200 метара до Мостарске петље. Ето, чисто да не мислиш да си нешто омашила.

Tada ce mi nedostajati garant.
Ne zalim se ja, samo opisujem. :lol:
Meni je najlepse kad slusam njih dvoje kako komuniciraju
“P hoces sacekati sad, idem samo da kakim?” :lol:
Čičak, nisu baš toliko mali, ali verovatno ne vole da skijaju. Ovde na Staroj planini je odlicna stvar sto u cenu ulazi ski škola za decu do 10 godina, oprema ski pas i instruktor. Svaki dan od 9-12h. Lepota :aha:
Ima dece koja kukaju, plaču I neće i neki roditelji su nemilosrdni i ima da skijaš ili te nema :lol:
Moj bas voli da skija i ovde je proskijao sa 4 godine. Onda posle školice skija još sat i po, dva sa bratom I tatom tako da ja više od pola dana budem sama :zaljubljena:
Ovde nema prodavnica i kafića, samo jedna koliba uz stazu gde oni prave pauzu i pijemo kuvano vino pored kamina, ali nema nista drugo i to je još jedan razlog zbog kog obožavam da dodjem ovde :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back