Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
dok ne omeksa, pusti malo boju i zasmrdi celu kuhinju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
200 ml vode skuvati 2 kasike belog sleza,1 limun,100 gr secera,1 kesica kamilice.kuvati na tihom 15 min.izvaditi kamilicu.ostaviti jedan sat.procediti.sipati 2 kasike meda.pije se po jedna kasika vise puta u toku danaKoji je narodni lek za kasalj? Nesto sa lukom bese, kako to ide?
Dok ne postane mekan i ne otpusti sok, bocni ga viljuškom posle 20ak min. I da, stavi med kao što Kvinsi kaže, ukus je želudac da izbacis.Koliko otrpilike da ga kuvam?
Zvuci odvratnodok ne omeksa, pusti malo boju i zasmrdi celu kuhinju![]()
i jeste odvratno, ali radi posaoZvuci odvratno![]()
Hvala smoki samo da izguglam beli slez200 ml vode skuvati 2 kasike belog sleza,1 limun,100 gr secera,1 kesica kamilice.kuvati na tihom 15 min.izvaditi kamilicu.ostaviti jedan sat.procediti.sipati 2 kasike meda.pije se po jedna kasika vise puta u toku dana
moj je postao opasno bezobrazan, ne da se ujutro obuci, plaza se po ulici, vristi kad nije po njegovom itd.Nije isto da li je dete "mirno" sa dve godine i sa sedam i sa 15. Imaš različitih tipva "mirnoće" i "nestašluka". Postoji nešto što se zovu razvojne faze i tipovi nervnog sistema.
Da se dete igra samo sa sobom je savršeno normalno ako ima recimo 3-4 godine. Ako ima 10, i nije baš.
Sirup od belog sleza možeš i u apoteci da kupiš, ne moraš da kuvaš. Ali koliko znam njega sam pila za iskašljavanje, ne da mi prestane kašalj. A kuvan luk da prestane.Hvala smoki samo da izguglam beli slez
Па што не кажете одмах, него се злопатимMeni to rekla jednom dr za dete, ako ne povraća, neka jede šta hoće, samo ne baš mast i čvarke, ali šta hoće...
Skuvacu luk sa medom hvala ReginaSirup od belog sleza možeš i u apoteci da kupiš, ne moraš da kuvaš. Ali koliko znam njega sam pila za iskašljavanje, ne da mi prestane kašalj. A kuvan luk da prestane.
Beli slez na googlr translate je marshmallow![]()
Nije za mene, nego za muza. Ja imam srpske celicne gene ne razboljevam sesmokvo, dje je luk u receptu?))
inhaliraj se, trojo, koliko god mozes. mozes i da preseces crni luk napola, pa stavi polovine blizu kreveta nocas. znam, baba sam, ali pomaze. olaksa disanje.
doduse, ne znam gde ce ti muz i Odin spavati nocas, miris ume da bude prilicno...intenzivan![]()
Pa nisi nam lepo objasnila simptome. A i ja sam zaboravila, sad kad Mačka reče, setila sam se....Па што не кажете одмах, него се злопатим![]()
Па нисам овде...Pa nisi nam lepo objasnila simptome. A i ja sam zaboravila, sad kad Mačka reče, setila sam se....
Da, sve bacimPogledajte prilog 596576
Ovo radim. I sad vidim jedna od mojih omiljenih šolja se okrnjila. :-(
Jel i vi verujete da sve sto je okrnjeno treba da ide u djubre odma?
Napisi i nama ce trebati,skrinsotovacuImaš i lekove koji deluju na cns i inhibiraju kašalj, ako hoćeš mogu ti napisati generička imena pa možeš tako probati da nađeš.
Meni je to uvek opcija kad krene da me davi kašalj uveče i ne da mi da spavam.