- Poruka
- 50.279
Dobro, heftaš se 4 puta dnevno, ajde oladi više, shvatili smo.Ma dobro pricamo samo
Znate da ja nemam dlake na jeziku
Samo kazem zivot samo prodje u radu i obavezama, treba uzivati bar koliko mozes
Nista vise![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, heftaš se 4 puta dnevno, ajde oladi više, shvatili smo.Ma dobro pricamo samo
Znate da ja nemam dlake na jeziku
Samo kazem zivot samo prodje u radu i obavezama, treba uzivati bar koliko mozes
Nista vise![]()
E tu si me prevarila! Po tom pitanju ne deluje uopsteoscilacije hormona su cudo, zlatna maka sve resava![]()
Ti si zapravo omasilaDobro, heftaš se 4 puta dnevno, ajde oladi više, shvatili smo.
Kad ste vi stigli?Neki nikad ne nauce sta je tabu al ok, nema sile da im objasnjavam, radje cu biti nedohebana brkata femkasica
Pijem kafu na terasi i navikavam se na ovu tisinu, znaci dete kad vikne nesto od srece ja se presecem, samo cekam komsije da mi iz susednog dvorista ( ukoliko iko obitava u susednim kucama je l) dolete zbog buke da im na tecnom nemackom objasnim ko smo i odakle smo
znaci dva univerzuma, dve krajnosti totalne
pa žali se da sve tabe tabe a nijedna mu ne dajeZasto saucesce?
I mene je strecnuo. Posle sam se setila onog posta da nijedna ne da tabu...Zasto saucesce?
ja ne vidim nista lose u pricama o seksu na ovakav nacinNeki nikad ne nauce sta je tabu al ok, nema sile da im objasnjavam, radje cu biti nedohebana brkata femkasica
Pijem kafu na terasi i navikavam se na ovu tisinu, znaci dete kad vikne nesto od srece ja se presecem, samo cekam komsije da mi iz susednog dvorista ( ukoliko iko obitava u susednim kucama je l) dolete zbog buke da im na tecnom nemackom objasnim ko smo i odakle smo
znaci dva univerzuma, dve krajnosti totalne
Mene privlaci njivova obala i ostrva. To zbog one krimi serije, priznajem...Na viberu sam od jutros,natezem se sa drugaricama oko putovanja
Ne mozemo da se dogovorimo oko termina i destinacije.jedna vuce za valensiju,jedna smatra da treba da cekamo,ne znam sta,a ja hocu u stokholm. Povratna avionska karta sa taksama i rucnim prtljagom od 10 kila 30 evra
Uglavnom slikala sam pasos i rekla nesto rezervisite,al ja hocu svedsku![]()
diki oćemo da debatujemo o tome kad idemo na pivo?ja ne vidim nista lose u pricama o seksu na ovakav nacin
mislim na nacin kad se razmenjuu iskustva, a ne sili neko na seks ako ti nije do toga
ovde na zenama pricamo o svemu sto spada u normalan zivot jedne zene - i deca, i radosti i kuvanje i razne tuge i problemi, pa zasto ne bismo i o seksu
u stvari svaka od nas pise o onome sto u tom trenutku intenzivno prozivljava
ja ljubinkino posanje stvarno nisam shvatila na los nacin
zena je prozivela skoro tugu, premorena je od posla i nespavanja, bori se sa placanjem racuna, dete joj je otputovalo na odmor koji ce ona sebi da uskrati i jedna lepa stvar koja joj se u ovom trenutku desava je medjusobno posvecivanje njenog muza i nje i njihva nsputana bliskost jer im je sada citav stan na raspolaganju
ne moraju vise usputno da kradu trenuke za sebe i ta opustenos je rezultirala visestrukim orgazmima
ne mislim da to na ovom pdf treba da bude tabu
aj sto tebe..nego je strecnuo i mene ..I mene je strecnuo. Posle sam se setila onog posta da nijedna ne da tabu...![]()