Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
De ste žene i ostali :D
El su gotove te kiflice?
El su sa sirom?

Metlo, daj tom čoeku, možda ti se svidi. Ne možeš znati da nisi ništa propustila dok ne saznaš da nisi ništa propustila.

- - - - - - - - - -

mmmmm silovanje i praseće pečenije
na primer ovako: teram te da ždereš rskavu potrbušinu a ti se nećkaš i vičeš help heeelp :per:

- - - - - - - - - -

naravno, metla da neće pečenje, to je SF

To je SF bez S :kez:
Odvalih se od čvaraka, a sve biram one masnije, mekše, pa ih dosolim i malko oplemenim tucanom ljutom :per:
+serbiše kajmak :per: :per:

mmmmm silovanje i praseće pečenije
na primer ovako: teram te da ždereš rskavu potrbušinu a ti se nećkaš i vičeš help heeelp :per:

- - - - - - - - - -

naravno, metla da neće pečenje, to je SF

:rotf::rotf:
Kralju

- - - - - - - - - -

De ste žene i ostali :D
El su gotove te kiflice?
El su sa sirom?

Metlo, daj tom čoeku, možda ti se svidi. Ne možeš znati da nisi ništa propustila dok ne saznaš da nisi ništa propustila.

- - - - - - - - - -

To je SF bez S :kez:
Odvalih se od čvaraka, a sve biram one masnije, mekše, pa ih dosolim i malko oplemenim tucanom ljutom :per:
+serbiše kajmak :per: :per:

Pa bila sam na dejtu i ne svidja mi se bre :( i sad ne mogu da ga se otresem heeellllppp :lol:

jel si glat prošo carinu sa tovarom hrane?

Jesam, tražili su neku drogu pa pregledali sve temeljno, a za primer kaznili nekog jadnika što je prenosio više od 2 pakle cigareta. Kad sam stigao na red već im bilo dosadilo da preturaju, a videli da sam ja jedna eminentna persona, gospodin čoek, pa su me samo pustili dalje.

- - - - - - - - - -

:rotf::rotf:
Kralju

- - - - - - - - - -

Pa bila sam na dejtu i ne svidja mi se bre :( i sad ne mogu da ga se otresem heeellllppp :lol:

Pa što si uopšte išla na dejt?
Nisi valjda i ti počela da blajnddejtuješ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back