Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od te serije ništa preče nije. Čitav spektakl oko nove epizode, ko je ''spojlovao'' epizodu, ako se tako kaže, međunarodni skandali, izbacivanje iz lista pratilaca... Potpuni haos oko jedne epizode.

Dobro, ja nisam neki hard-kor fan, ali da mi je neko spojlovao kraj te epizode isto bih se iznervirao.

Reakcije ljudi su urnebesne :lol: ko nije gledo nek ne otvara spojler, tj. nek ne klikće na plej.

samo da te nadjem : ))
Pa kako si tako nepripremljena otvorila nalog? :lol:

pa ne znam red, uvek sam govorila tviter nikada i onda mi dunulo
kao da bih bila bolje informisana i sad sam kao dvostruka licnost, malo hocu malo necu :lol:

- - - - - - - - - -

Dok te ne blokiraju Žarko Jokanović i Srđan Dragojević nisi ni koristila tviter.

jos ih nisam ni zapratila
a cekaj
oni moraju prvo da me zaprate da bi me blokirali ili?
nista ja tu ne razumem zapravo

msm niko me jos ne prati osim mm-a i kaze on moras da tvitujes da bi te ljudi zapratili
a ja osecam kao da pricam sama sa sobom ako tvitam a niko me ne prati :lol:
a nemam ni insipraciju

kao da bih bila bolje informisana i sad sam kao dvostruka licnost, malo hocu malo necu :lol:

- - - - - - - - - -

a cekaj

msm niko me jos ne prati osim mm-a i kaze on moras da tvitujes da bi te ljudi zapratili
a nemam ni insipraciju

Šta da tvituješ? :lol:
Kao ono na fejsu, mudrorije, duhovitosti, dogodovštine sa sitnom decom i kućnim ljubimcima ako ih imaš? Ili ćeš nešto politički? Evo nisam pametna,.. Zato ja to i ne otvaram. :lol:

- - - - - - - - - -

Ja sam mislila da je poenta da pratiš poznate ličnosti i neke portale i da komentarišeš, raspravljaš... Ako baš imaš ambicije da se istakneš, onda da porediš na kreativnosti twitovima.

- - - - - - - - - -

a cekaj

a nemam ni insipraciju

Pa zato odgovaraj drugima. Ako hoćeš da dobiješ pratioce, počneš tako što odgovaraš poznatim ličnostima, političarima ili svakome koga smatraš interesantnim... tako će te ljudi u početku naći. Svako ko uđe da vidi odgovore na tvit te osobe videće i tvoj, pa ako im se svidi kako razmišljaš zapratiće te. Pa ti zapratiš neke obične smrtnike, oni ti iz kurtoazije uzvrate i zaprate tebe... i onda već lagano dobijaš publiku koja može da vidi i tvoje originalne tvitove, ne samo odgovore drugima. Pa ako napišeš nešto super zanmljiivo, nebitno dal originalni tvit ili odogovor, ljudi će te retvitovati... svi pratioci onog ko te je retvitovao videće tvoj tvit, što znači da dopireš do još većeg broja ljudi, a ako te retvituje neko od ovih poznatih sa desetinama ili stotinama hiljada pratilaca, ubola si bingo. Doprla si do svih tih hiljada i hiljada njegovih pratilaca, a onda će te neki od njih ponovo retvitovati i tako dalje...

Pa ako napišeš još tako neku zanimljivu stvar koja postane popularna zapratiće te ovi poznati i onda te retvituju još nekoliko puta i dok si rekla keks, postala si uticajni tviteraš i Vučić kod Marića u emisiju nosi tvoje odštampane tvitove.

gledam kako ova dvojica slazu police
konacno police
mozda budu malo vrljave, al police su police : )))

- - - - - - - - - -

Није, он је лопов, Обрадовић је фашиста, уопште не пратиш, да знаш да ћу да те пријавим...

meni skroz okej sto je djilas lopov
makar nije glupi lopov kad su ionako svi lopovi
bocko mi vec nije okej
kako desnicar moze bit okej
to jedino gospodja mama da mu tolerira

Dal su ovi muskarci normalni hbt :fdlan:
Kazes somu da te ne privlaci, mozete imati drugarski odnos ako zeli, ako ne nista onda nema poente dalje kontaktirati
Kaze som vazi aj drugari koji se kresu :fdlan:
Koji deo ne privlacis me nisi razumeo :dash:
Sta je bre ovo, pa ovo ko da ima 16 a ne 36 god, sta ne razumeeee

Idem u lezbejke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back