Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako je to gadno svaki dan rano ustajanje.
Saosecam sa vama
To mi je nesto najteze uvek

Kod nas danas kisni dan...
juce radili
Eno u vesernici 20 stoljnjaka i isto toliko natstoljnjaka ceka pranje :zaljubljena:
A moracu i do vinarije :)

Ovaj vikend ne radim, samo neko fotkanje
I 1.maj ne radim
I umesto da me muz vodi negde na romanticno putovanje, on misli da cu ja da rostiljam sa drustvom :lol:
A vec sam prosle godine odbila
I sad mu lepo kazem al ne vredi... :aha:

Написала сам, па сам обрисала, да се не увредиш :rumenko:

ma daj bre, pa ne mogu se narodne mudrosti tek tako menjati....e oću se uvredim, nemam druga posla....ja volem kokoške :D
evo ga dokaz, dobila od vaspitačica pred Uskrs kad smo bili tamo
koka.jpg

Poslednja izmena:
I ja na poslu, kiša sada samo promiče, sva sam slomljena, neki me virus ćapava izgleda, a šta mislite - da li mi je proradio umnjak koji još nije izbio? Naravno da jeste.
Sada zovem, tražim, hoću u domu zdravlja da ga sredim, ako uspem, imala sam dobro iskustvo sa njihovim hirurzima ranije, svejedno mi je gde ću i kome platiti.
No, za sve ću morati čekati iduću nedelju, do tada ću ga sama izvaditi :sad2:

devojke držte se, Lunjo ovo vreme je takvo poblesavelo skroz, već se dva sata kanim oću li štrcati nitro il da još sačekam,
idi kod prvog zubara i vadi to napolje, mučiće te danima, a boli cela glava, gadni zubi fuj, ima da budem glista u sledećem životu, nema koske,nema zubi..
Čičak, pevaj dodolske pesme, dođe kiša nema roštilj :D

Ја на послу, пљушти киша, хладно, устала сам у пола седам, град празан, живе душе нема :sad2:

ja sam se izlezavala do pola 10 :)
i sve vise uzivam u ritmu bez moranja i prisile
imam malo tih termina koji mi navlace stres
i ono za sta bih do juce iskakala iz koze - kasni mi uvoz zbog transporta koji se neplanirano produzio za 20 dana i bice ovde tek 7. maja, meni probio sve termine da isporucim poruceno jer je d dan bio 28.4. a moja reakcija je bila - sta da se radi, doci ce sa zakasnjenjem
dive - kortizol 1:0

ja sam se izlezavala do pola 10 :)
i sve vise uzivam u ritmu bez moranja i prisile
imam malo tih termina koji mi navlace stres
i ono za sta bih do juce iskakala iz koze - kasni mi uvoz zbog transporta koji se neplanirano produzio za 20 dana i bice ovde tek 7. maja, meni probio sve termine da isporucim poruceno jer je d dan bio 28.4. a moja reakcija je bila - sta da se radi, doci ce sa zakasnjenjem
dive - kortizol 1:0

Браво, значи у сваком злу има нешто добро, сећам се колико си се раније нервирала око папира и царине :zag:

Браво, значи у сваком злу има нешто добро, сећам се колико си се раније нервирала око папира и царине :zag:

a sto nema od sutra?

Bravo dive! :)

Meni stres izazivaju samo drugi(clanovi porodice(sa kojima radim)) :lol:
Moj posao mi uopste ne izaziva stres, posao kao posao.
Cak uzivam
Ali kad mi oni krenu sa zahtevima i prohtevima i mesanjem u moj posao ludim
Obavezno kad se umesaju zeznu stvar :lol:

pa ne izazivaju drugi, nego opet ti izaziva posao jer je to u sklopu istog
neko gleda na to kao na radi u kafani, moj prodaje krpice
a on u stvari podrazumeva istrazivanje trzista, produkciju ili nabavku proizvoda koji mora da bude kvalitatan i konkurentan, marketing i tagetiranje ciljne grupe da bi proizvod mogao da se plasira, prodaja proizvoda, pokrivanje reklamacija, carinjenje i borba sa nadrndanim carinicima kad im zafali para u novcaniku, skladistenje i fizikalisanje oko premestanja, evidencija lagera, konsalting sa kupcima koji bi nesto ali ne znaju sta bi jer nemaju iskustva sa takvim profilom proizvoda, naplata, obezbedjivanje sredstava za nabavku..i tako

a sto nema od sutra?

a on u stvari podrazumeva istrazivanje trzista, produkciju ili nabavku proizvoda koji mora da bude kvalitatan i konkurentan, marketing i tagetiranje ciljne grupe da bi proizvod mogao da se plasira, prodaja proizvoda, pokrivanje reklamacija, carinjenje i borba sa nadrndanim carinicima kad im zafali para u novcaniku, skladistenje i fizikalisanje oko premestanja, evidencija lagera, konsalting sa kupcima koji bi nesto ali ne znaju sta bi jer nemaju iskustva sa takvim profilom proizvoda, naplata, obezbedjivanje sredstava za nabavku..i tako

На новом форуму нема текстуалних репки, само дебилни лајкови...

a sto nema od sutra?

Ma znam sve, ali opet kazem, meni moj posao ne izaziva stres.
Vec doticne persone kad mi se mesaju u moj posao.
На новом форуму нема текстуалних репки, само дебилни лајкови...

Najbolje bi bilo sutra prestati sa forumom
Napustiti ga za svagda

Ja jos nisam isla da vidim taj “novi” :roll:
I sutra ako ne budem mogla da se ulogujem mozda stvarno odustanem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back