Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene tako boli glava, ovo vreme me ubija... :dash:

Bouže, kako je ova Mina vredna! :heart:

Малопре сам размишљала, да је неко пре 20 година рекао да ћу ја све ово радити, нико му не би веровао, најпре ја :evil:
Као да ме нешто запосело...ужас.

A sta rade ostali ukucani minka?
Podelite poslove bre

Муж је ишао у набавку, средио испред улаза, спаковао месо за сутра, окачиће завесе, мала ће пребрисати витрину и средити своју собу...не седи нико, али је и много посла.

Малопре сам размишљала, да је неко пре 20 година рекао да ћу ја све ово радити, нико му не би веровао, најпре ја :evil:
Као да ме нешто запосело...ужас.

Zaposeo te duh generalnog sređivanja. :pop2:

- - - - - - - - - -

Мене ће тек болети, када опет отопли.
Када се време квари и иде на хладније ја сам ок.
Али промена на топлије и сунчано ми растура главу.

Mene obavezno kad je ovako tmurno, pa hoće da pada, neće da pada....

- - - - - - - - - -

I sad sam u sagi “kako dedi objasniti da tel nije za dete”

Jednostavno, kupite detetu kompjuter. :manikir:

Zaposeo te duh generalnog sređivanja. :pop2:

- - - - - - - - - -

Mene obavezno kad je ovako tmurno, pa hoće da pada, neće da pada....

- - - - - - - - - -

Jednostavno, kupite detetu kompjuter. :manikir:

То је нешто што се носи из куће, ваљда, све пред Ускрс мора да блиста...
Зна се тачно и мени и обичаји за сутра, и сви уживамо у томе.

То је нешто што се носи из куће, ваљда, све пред Ускрс мора да блиста...
Зна се тачно и мени и обичаји за сутра, и сви уживамо у томе.

Ma zezam se... Ja uvek imam slavu nedelju dana pre Uskrsa, pa sve sredim tad. Sad kuliram, uživam u glavobolji, spremam kolače za sutra i tako....

Ma zezam se... Ja uvek imam slavu nedelju dana pre Uskrsa, pa sve sredim tad. Sad kuliram, uživam u glavobolji, spremam kolače za sutra i tako....

А зато си ти тако мирна, шмизло :lol:
Ево, попила сам кафу, одморила, да довршим цигару и могу даље...

OD jutros samo brojim...

Odem na posao, zurimo naravno, tenzija kao nacin zivota jer je deda rekao da nam u 10 h dolazi neko
Usput javlja za neku isporuku
Pocnemo da radimo, obavim skoro sve, stranka dodje u 12h (zurili smo zasto?!) kaze rekla je izmedju 12-13h
Od poslovne ideje mi se oci prevrnu i prepustim je mm-u
Inace decu ostavimo kod matorih da bi radili, i u jednom momentu deda dodje sa malenom... njoj se naravno piski, kaki, jede, hoce da mi pomaze :aha:
Mislim, ja nju ne ostavljam da bi isla na kafu vec radila, a sa decom je to neizvodljivo :roll:
I opet mm tenziju da pozurimo jer mora da krene da isporuci vino... :aha:
Ode dete sa dedom, mi zavrsimo posao...
Svratimo kod sveki po decu i na rucak jer je zvala... prokomentarisem kako mi je medo naporan, stalno me Mama mama mama... kaze ona :”Pa vi mladi ste stalno na telefonu, pa onda on...” tu je presecem i iskuliram... :roll:

Ah ti tekuci problemi... iscrpe me da ne mislim o onim ozbiljnijim :zaljubljena:

Ja pusim posle rucka u dvoristu izaslo je sunce grejem se i uglavnom se odmaram posle cu da se sredjujem prvo da vidim treba li kakva pomoć

- - - - - - - - - -

Aki i Hund jure vrapca po dvoristu a ja mogu da izjavim sama sebi da je moj pire lepsi od svekrvinog
Uglavnom uhvatim straftu od posla jer ionako oce sve same da urade
Molim lepo

То све ради мој муж, ниси ти наивна :lol:
Додуше, ево окачио је завесе и много се уморио :zcepanje:

:rotf:
Sto mi nesto poznato :rotf:

- - - - - - - - - -

A ti znas da sam ja u gostima nikaka domacica pusticu ove moje zene da se dokazuju na svom terenu :lol:

- - - - - - - - - -

Koji sam ja bolid
Cudila se ja sto se svi zelene samo ja ne a kliknula sam sakrij reputacije iako nisam znala sta to znaci :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back