Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad prodju praznici moram kod frizera
razmisljam o siskama
vraticu onaj moj kosi stepenasti paz
a da li da dodam siske :think:
moracu da se fotosopiram da vidim dal bi mi stajalo :think:

moras da probas,nema druge :lol:

Amoena-grudna-proteza-broj-11-silikonske-sise-grudi_slika_O_86508213.jpg

pa tako je moja retriverka do 15.god, posle joj vise nije bilo vruce, nego samo hladno pa smo prestali da je sisamo
zato ovu sada oblacim zimi kad je hladno, a trenutno skida podlaku, pa seje oko sebe po dvoristu i kuci kao novogodisnja jelka iglice
Pogledajte prilog 543997

jao bre, kakva svinja :heart:

dlaka joj se sija kao da je lakirana :)

- - - - - - - - - -

ovo one silikonske sto se nose ispod haljine, kad ne moze brus? al to leti po telu, majko mila...jedna moja drugarica je rekla drugoj, negde pola sata posle dolaska na mesto izlaska e, ivana, izvini, al mislim da ti je leva sisa otisla na ledja :lol:

ja sam ispla kafu, sada dosadjivanje do kraja dana :aha:
svi stranci otisli, spojili svoj sa nasim uskrsom, niko nista u firmi ne radi. ja zvarsila neku tabelu juce, umesto da sam rastegla sve do sutra.
vejina cerka je prelepa, svaki put to ponavljam, verujem da je jako ponosna na nju :zaljubljena:

i jos samo nesto da pitam: koji to ves ne sme u susilicu? ja susim sve, samo promenim program

ja imam neke fine stvari koje ne stavljam, pise da ne sme i ne igram se
imam neke obicne na kojima pise da ne sme, njih stavim
uglavnom su bluzice

jednom sam tako stavila pantalone, zvoncare u to vreme omiljenje i dobila sam biciklisticke za elegantno popunjene, od tada vucem traume
ali to je bilo pre 20 god, bio je to neki prastari model susilice

Zao mi za domacicin plastenik
Dzukelica je prekrasna
Metlini bataci takodje
A ona dva komada dojke sam mislila da je puding ili panakota
Mi rucali,deca mi bojkotovala sladak kupus,za srce su me ujeli.obecala sam mafine.sad se unapred nasladjujem kad pitaju pa kad ce biti,a ja kazem cvrc,niste hteli rucak,nema mafina

Јесу ли имали избор? Јесу. То је био њихов.

Мени се срце кида због болесне дечице која ни крива ни дужна трпе болове и грозоте, која живе у рату,...

Најбоље да ме неко жали што сам свесно сама себи наудила. И ко зна коме још поред, што је најгоре...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back