Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budi srećna što je samo aparat za ubruse, ipak je to 18. rodjendan, smatra se neuspelim ako svi lusteri ostanu čitavi i nijedna ne zatrudni
ma nije tacno. ove generacije osamnaestogodisnjaka aktivno partijaju vec od cetrnaeste, petnaeste i njima je to tek jedan vise party u nizu, malo tematskiji i zesce izkeshiran.
skuplji alkohol skuplji klub => wooow objave na insta, snapu i to bi bilo to

Poslednja izmena:
Мрзим кад помере сат унапред, спавала сам до 10.15 како да не :evil:

И генерално мрзим померање сата, каква глупост.

Od kad sam na aplikaciji krstarice, prvo kad udjem otvara mi pocetnu stranucu sa svim onim idiotskim tekstovima jos idiotskijih naslova, dok udjem u forum u oci me ubada koliko lose fotke kupuju za tekstove....
Koliko li malo placaju "dizajnera" a i tekstosklepace, ne znas sta je gore :lol:
Kad bi bila neka opcija na aplikaciji da se udje odmah u forum, bez ulaska u pocetnu stranu sajta, da postedim oci i mozak

Od kad sam na aplikaciji krstarice, prvo kad udjem otvara mi pocetnu stranucu sa svim onim idiotskim tekstovima jos idiotskijih naslova, dok udjem u forum u oci me ubada koliko lose fotke kupuju za tekstove....
Koliko li malo placaju "dizajnera" a i tekstosklepace, ne znas sta je gore :lol:
Kad bi bila neka opcija na aplikaciji da se udje odmah u forum, bez ulaska u pocetnu stranu sajta, da postedim oci i mozak

Ја са фона улазим директно на форум, а на компу имам букмарковану страницу форум крстарице...

Шта је бре ово са новом Крстом, каква праћења, лајкови, бла, бла, правите нови Фејсбук :evil:
Шта фали оваквој Крстарици, ја сам због тога и овде.

Taj aparat nije ispod 20.000 din
I sad moraju da plate
Sreca njihova da nemam nista zakazano za sutra
Nisu svesni sta bi im uradila... nacrtali bi se sutra da drze ubrus svaki ponaosob
Stoka

- - - - - - - - - -

Nama bogami jeste
Jednom su nam slomili ventil u wc
Siklja voda pod pritiskom iz zida
Potop do kolena

- - - - - - - - - -

Pritom ne radimo osamnaeste rodjendane samo ako je vise starijih od dece
I opet naprave sranje

- - - - - - - - - -

Sad definitivno vise ne radimo osamnaeste

zakon copora
nisam organizovala masovne invente i proslave, ali sam jednom bila ugovorom za reklamu na jednom portalu u obavezi da izbacim jedan oglas sa popustom grupovina kupovina
tad su tek krenuli sa poslom, pa im je valjda na taj nacin bila obezbedjivana podrska oglasivaca
izbacila sam akciju za mesecnu uslugu koja je sa popustom kostala 690din i imala sam ogranicen broj na 200 prodatih
tog meseca mi je banula horda od 200 novih ljudi u prostor koji su shvatili da za tih 690din ne treba da vezbaju mesec dana, nego da inesu sve sto mogu, a ono sto ne mogu da polome i uniste
islo je dotle da su skidali zastitne kapice za ventile gde su mokri cvorovi, skinuli su sve tus baterije iz kabina za tusiranje, polomili klizna vrata na kabinama, polomili drzac za ubruse i toalet papir da bi iz njega izvadili papir, odneli osvezivac iz wc solja, neki deo iz vodokotlica, neke tegove i lopte..onda smo zabranili unosenje torbi i ranceva u deo za vebanje
u tih mesec dana su nam potpuno poremetili poslovanje jer nismo mogli da pruzimo kvalitetnu uslugu stalnim korisnicima

nikad vise mi nije palo na pamet da pristanem na uslov da moram da izbacim takvu uslugu, a o grupovini kupovini imam lose misljenje

Мени је ово много прегледније и јасније, можда зато што не користим друге друштвене мреже, па нисам навикла.
Пробајте, па да чујем и вас...

- - - - - - - - - -

Аааа, сад ми избацује пола старог, пола новог на овом старом :zcepanje:

a u cemu se konkretno razlikuje? :)
osim sto imas novih stvari koje nemas ovde a niko te ne tera ni da ih koristis :)

Ако, рецимо, не пратим твој профил, и даље ћу видети твоје поруке, зар не?
Шта онда добијам тиме што те као пратим?

Мени је ово много прегледније и јасније, можда зато што не користим друге друштвене мреже, па нисам навикла.
Пробајте, па да чујем и вас...

- - - - - - - - - -

Аааа, сад ми избацује пола старог, пола новог на овом старом :zcepanje:
Pa, moralo da se apgrejduje.... na php je forum......malo se doteralo..skroz isti dizajn imaš, tu nema novog..
.....imaš like za post, trebalo bi da se uradi da se vidi koliko je post sam dobio lajkova, to je uvek zanimljivo, što je okej, imaš prisutne modove, korisnike, treba da se ubaci ispod novih pourka friške teme...ša oš....bwe, više : p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back