Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tema: dosli iz pozorista, bas mi se spava

- - - - - - - - - -

A jel ima i kafica u kojima sipaju drogu u pice? :lol:

ne znam,mozda.u americi ubacuju lekove koje su za nesanicu i anesteziju Rohypnol-Flunitrazepam ''date rape drug'', samo na recept.ubace im 5- 6 tableta u pice,kazu nema ukusa ni mirisa.siluju devojku a ona se posle toga ne seca niceg ili vade ljudima bubreg i prodaju,covek se budi u kadi sa ledom....

- - - - - - - - - -

drugs_depressants_rohypnol.jpg

Пијем кафу и чудим се, кукови ме много мање боле...
Јуче сам питала сестру док ме шприцала шта да радим, пошто ме кукови од инјекција ужасно боле.
Намажи кантарионово уље, никако не масирај, а у току ноћи стави листове купуса на болна места.
Заворавила сам да намажем уље, али муж је одмах купио купус и натерао ме синоћ да ми стави, све уредно залепио, од јутрос могу да седим без болова :eek:
Јуче и прекјуче ме болело чак и док ходам...не капирам.

Јуче сам питала сестру док ме шприцала шта да радим, пошто ме кукови од инјекција ужасно боле.
Намажи кантарионово уље, никако не масирај, а у току ноћи стави листове купуса на болна места.
Заворавила сам да намажем уље, али муж је одмах купио купус и натерао ме синоћ да ми стави, све уредно залепио, од јутрос могу да седим без болова :eek:

kupus izvlaci upalu
a sto se kukova tice, je l te bole bocno? mozda mogu da ti pomognem instrukcijom

Kupus ima svemocan uticaj
Od sisa koje doje do kukova :)

Ustala, glavica boli, popih lek, prestala
Odradila vezbe, suncam se

Napipala sam neku kvrzicu u donjem delu ledja dok sam vezbala, iznad desnog guza i sad opet panicim
Sta mi je to koji *****?! :aha:

Чиле, ако те боли на притисак, можда је само поткожна бубуљица...немој да идеш у том смеру, читам те и озбиљно си почела да паничиш, да размишљаш шта ће деца ако се теби нешто деси...била сам тамо два пута, без разлога, а мени је у тим тренуцима као све бил8 кристално јасно.
Оба пута сам била јако, јако уморна.
Треба ти одмор, сад без зезања.

- - - - - - - - - -

Kupus ima svemocan uticaj
Od sisa koje doje do kukova :)

Зезаш ме?
Причам мужу, њему је то нормално, а ја не могу да верујем...

- - - - - - - - - -

kupus izvlaci upalu
a sto se kukova tice, je l te bole bocno? mozda mogu da ti pomognem instrukcijom

Бочно, Дајв...данас још једна :sad2:

brate mili, kad čitam sve ovo ispada da je najbolje da si zemim kanapče pa na prvo veće drvo da se besim, ne zaslužujem da živim i delim prostor sa ostalih 7 milijardi...
a onda ima i ono ko ste bre svi vi i ko smo svi mi da sudimo drugim ljudima za njihove mane i nedostatke, po vama striktno ispravnim ljudima ispade da je fažizam u pravu, samo lepi, zgodni, plavi, moralni sveci, bezgrešni u svakom pogledu treba da obitavaju na ovoj planeti, pa pazi da nije, ukoliko ga ima bog je sve stvorio na sliku svoju, pa je i on ujedno i lep i ružan, debeo i mršav, lopov i poštenjačina, narkoman i apstinent, debeo i mršav itd., pa kod tolike ispravnosti kako počiniste greške koje su vas dovele do sadašnje pameti? zaključak, po tuđoj gu.zici ni 100 batina ne boli

Ustala, glavica boli, popih lek, prestala
Odradila vezbe, suncam se

Napipala sam neku kvrzicu u donjem delu ledja dok sam vezbala, iznad desnog guza i sad opet panicim
Sta mi je to koji *****?! :aha:

masno tkivo? upaljen koren dlake?
dosli smo do sportskog fizijatra koji je angazovan u jednom velikom sportskom klubu
pogledao je cerkin snimak i rekao da je to napukla fascija misica koja je na tom mestu formirala otok u formi kvrzice i da ne preporucuje nikakvu terapiju jer ce samo da se resorbuje za dve tri nedelje..tad ponovo da se vidi sa njim
kako los dr moze da napravi pakao nekome u zivotu sa svojim preptostavkama
mene je iskustvo i razum vodilo u ovom pravcu, al kad se djavo useli ne da mira
dete je uradilo i analize i sve je b.o
najebali smo ljudi, odose nam svi dobri lekari preko..nece imati ko da leci naciju
cast izuzecima

- - - - - - - - - -

Чиле, ако те боли на притисак, можда је само поткожна бубуљица...немој да идеш у том смеру, читам те и озбиљно си почела да паничиш, да размишљаш шта ће деца ако се теби нешто деси...била сам тамо два пута, без разлога, а мени је у тим тренуцима као све бил8 кристално јасно.

- - - - - - - - - -

Зезаш ме?

- - - - - - - - - -

ti injekcije primas zbog bolova u ledjima? lumbalni deo?

Супер, Дајв, рекох ти да је нешто безопасно :zag:

- - - - - - - - - -

dosli smo do sportskog fizijatra koji je angazovan u jednom velikom sportskom klubu
pogledao je cerkin snimak i rekao da je to napukla fascija misica koja je na tom mestu formirala otok u formi kvrzice i da ne preporucuje nikakvu terapiju jer ce samo da se resorbuje za dve tri nedelje..tad ponovo da se vidi sa njim
najebali smo ljudi, odose nam svi dobri lekari preko..nece imati ko da leci naciju
cast izuzecima

- - - - - - - - - -

Не, због вируса и жучи, тако је кренуло, за кичму је само бевиплекс.

- - - - - - - - - -

Зезаш ме?

- - - - - - - - - -

Ma nije bubuljica, kliker je, ispod sloja koze.
Pokusavam da skontam koji je to k koji mi je
Znam da ne treba da panicim ali ja sam takva... i ovo zujanje mi samo stvara stres

Idem u dva na masazu pa cu pitati maserku, mozda ona zna sta je
Ako ne, u ponedeljak cu svakako da zovem privatno orl i da zakazem za ovaj ***** sto zuji pa cu je pitati gde da odem da mi vide i taj kliker
I ako vise zavrsim sa svim

A odmor?
Ok odmor kao odmor, ali ja stvarno nemam neke velike stresove
Imam neke svoje zamisli poslovne i neka svoja nezadovoljstva ali prosto je neverovatno da mi to toliko trosi energiju
Da sam ja toliko slaba

Супер, Дајв, рекох ти да је нешто безопасно :zag:

- - - - - - - - - -

Не, због вируса и жучи, тако је кренуло, за кичму је само бевиплекс.

onda samo kupus i kantarion
mojoj sestri je to kao terpiju za oporavak posle operisanog skocnog zgloba preporucio hirurg sa ortopedije koji je operisao

cast izuzecima

- - - - - - - - - -

Super za cerku.
Sasvim je realno da je to, neka glupost
Ali znam kako panicimo kao majke
To je jos jedan od razloga zasto nisam spremna na jos dece.

Kod mene nije dlaka dive, ja bas nisam maljava, to za masno tkivo ne znam da prepoznam

Znam da ne treba da panicim ali ja sam takva... i ovo zujanje mi samo stvara stres

Ako ne, u ponedeljak cu svakako da zovem privatno orl i da zakazem za ovaj ***** sto zuji pa cu je pitati gde da odem da mi vide i taj kliker

A odmor?
Imam neke svoje zamisli poslovne i neka svoja nezadovoljstva ali prosto je neverovatno da mi to toliko trosi energiju
Da sam ja toliko slaba

moras na uz da snimis da bi se videlo sta je za pocetak

brate mili, kad čitam sve ovo ispada da je najbolje da si zemim kanapče pa na prvo veće drvo da se besim, ne zaslužujem da živim i delim prostor sa ostalih 7 milijardi...
a onda ima i ono ko ste bre svi vi i ko smo svi mi da sudimo drugim ljudima za njihove mane i nedostatke, po vama striktno ispravnim ljudima ispade da je fažizam u pravu, samo lepi, zgodni, plavi, moralni sveci, bezgrešni u svakom pogledu treba da obitavaju na ovoj planeti, pa pazi da nije, ukoliko ga ima bog je sve stvorio na sliku svoju, pa je i on ujedno i lep i ružan, debeo i mršav, lopov i poštenjačina, narkoman i apstinent, debeo i mršav itd., pa kod tolike ispravnosti kako počiniste greške koje su vas dovele do sadašnje pameti? zaključak, po tuđoj gu.zici ni 100 batina ne boli

Dok se neka guzzzica ne oseti ugrozenom, za tudje bole je dupe...:lol:

A odmor?
Da sam ja toliko slaba

Стрес се гомила, Чиле, баш као и умор, само ти се чини да је све ок, али организам се буни...и та музика на послу...
Ево, Дајв каже да је можда масно ткиво, што је вероватније.
Испитај да би ти била мирна.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back