Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odoše seljaci kutjama...ode Putin.....ode šiptarsko štene Paša....

Al kako su se gubli ljudi, otje da pobegnu prečicom, a uterali ih u tor...sa sve decom koju su poveli...pa osvetljavalju dvorišta da vide da l ima negde da se klisne.... ( :

Nije se on poradjao. Mogao je i 60 :lol:
Zeni koja je rodila petoro skidam kapu :)

- - - - - - - - - -

I na kucice bih mu zazmurila :lol: :heart:

ja bih zajedno sa njim volela onog sarplaninca :mrgreen: :lol:

- - - - - - - - - -

ja sam stvarno mislila da je urbana legenda da zene ko kruske padaju na putina :lol:

- - - - - - - - - -

smoki, je l to ona pogaca pita?
kako je ispala, izuzmi to sto si presolila, zanima me kakva je?

moc i harizma...:zaljubljena:

nije ko nesrecni vucic ljigavstina, bljak, bljak vucic pokusava to da bude, ali ....

- - - - - - - - - -

vidi se koliko je vucic jadan sto politicke poene pokusava da skupi preko putina, a bas bih volela da mu putin zavuce na kraju :D

bouze kako da mu zavuce brat rus i sve

ma mnogo mi je gadno to sve, posebno sto slusam sta ljudi pricaju, ljudi iz unutrasnjosti koji su dolazili, i uopste ne znam da li mi ih je zao ili su mi grozni

pa ja ne znam staje vodja mislio, da ce putin da podmetne sebe za resavanje problema unutrasnje politike?
veliki je on macak za vodju
vodjin problem je sto se okruzio najgorim sljamom oko sebe, i sto su mu pristalice potkupljivi ljudi bez sposobnosti racionalnog razmisljanja
kako ih on kupuje danas, prodace se nekome drugom sutra
i da iq prosecnog nezadovoljnog stanovnika koji nije clan partije se jako razlikuje od iq onih kojim je sebe okruzio

Lezim u bolnici,, cekam sutea da primim jos jednu bocu hemoteeapije pa da me otpuste kuci. Nakljukali su me lekovima nije mi muka ne myci me kuselina u zeludcu. Samo mi se bas pyno spavalo od nje. Visecemo kad dodjem kyci valhsa bude usto ovako, to bi bulo super.
Ekipa u sobi je skroz ok sto je dovro, mada i sa nije be osrajem dugo srecom.

- - - - - - - - - -

Oj Afro, kako si, je l počela žurka?

Mal se ne ugusismo dabas id 12-21h je cela bolnica bila hermeticki zatvotena zbog blizine Hrama i celog desacanha. Sas malo disemo pa da spavamo :heart:

ja sam stvarno mislila da je urbana legenda da zene ko kruske padaju na putina :lol:

- - - - - - - - - -

smoki, je l to ona pogaca pita?
kako je ispala, izuzmi to sto si presolila, zanima me kakva je?
Mislis ono sto je bogi okacila? Nisam to pravila jer nisam imala mesa,nego sam pomesala jaja,jogurt,pzp,ulje,malo kukuruzni griz,malo brasna,seckana slanina,sunka i trapist
Stavi dovoljno vesa pa nece.

Sta se desava?

- - - - - - - - - -

A citam afro,dobro si

Oj Afro, kako si, je l počela žurka?

Lunjo, jel uspela torta? Danas beše rođendan?

Lezim u bolnici,, cekam sutea da primim jos jednu bocu hemoteeapije pa da me otpuste kuci. Nakljukali su me lekovima nije mi muka ne myci me kuselina u zeludcu. Samo mi se bas pyno spavalo od nje. Visecemo kad dodjem kyci valhsa bude usto ovako, to bi bulo super.
Ekipa u sobi je skroz ok sto je dovro, mada i sa nije be osrajem dugo srecom.

- - - - - - - - - -

Mal se ne ugusismo dabas id 12-21h je cela bolnica bila hermeticki zatvotena zbog blizine Hrama i celog desacanha. Sas malo disemo pa da spavamo :heart:

Afro, ti nemaš cvikere? :lol:

Obavio jutarnje potrebe i išo u parkitj...pa do prodavnice.... ( : Danas mora i da se radi i to : /

- - - - - - - - - -

Svaka vam cast sto ste mogli da odgledate ta desavanja, ja sam bio u zujanju i izvrteh onlajn vesti, pa Rus je stvarno legenda, ja ni minut ne bih mogao da izdrzim kraj naseg ljigavca, jos tako ozarenog dok lisici.

ma, ja uopšte nisam pratio vesti...samo sam video negde rodni list kera i da piše da je vlasnik neki tipa Kokrer Azani..tako da... msm, ono što ne mogu da verujem je to da pametni ljudi misle da je alevu pametan....više nego šokiran sam...dobro, nije on glupgglup, ša znam, ko čičak ili tako neka pojava, al da misle da barata nečim...možda je on nešto pametniji i od prethodnika, onaj je imo baš ovcu u glavi....al daleko je od pametnog...zamisli ti da preusmeravaš ljude iz svih sporednih ulica, sve zatvoriš, da bi dobio na masi koja ide centralnom ulicom ili da moliš patrijarha da on zamoli putina da se obrati ljudima.....pa, ako to nije odlika glupog čoveka, eo ne znam..

Poslednja izmena:
mene je i dalje blam zbog tog doceka.
evropska zemlja, idolopoklonski docekuje autokratu iz Rusije.
kako on moze da bude privlacan ijednoj zeni, velika mi je misterija. cuj-harizmatican, a on provalio da mu je bolji da cuti i da izgleda opasno, jer Putin frajer.
brrr

ali ninova nagrada je hit, znaci prepoznajem reci, ali nista ne razumem :))

Lunjo, jel uspela torta? Danas beše rođendan?

Afro, ti nemaš cvikere? :lol:

Uspela je, sad samo još da dođe subota, da je i probamo :D
Imala sam dva otežavajuća faktora, jednog dvogodišnjaka koji mi je visio na nozi i jednog tridesetpetogodišnjaka koji je samo duvao po kući jer pravim tortu detetu a on je umoran i mrzi ga da ja pravim tortu, znači kad ga nisam isterala juče iz kuće neću nikad :lol:

- - - - - - - - - -

I da, juče je bio rođus :D

mene je i dalje blam zbog tog doceka.
evropska zemlja, idolopoklonski docekuje autokratu iz Rusije.
kako on moze da bude privlacan ijednoj zeni, velika mi je misterija. cuj-harizmatican, a on provalio da mu je bolji da cuti i da izgleda opasno, jer Putin frajer.
brrr

ali ninova nagrada je hit, znaci prepoznajem reci, ali nista ne razumem :))

mene nije blam....tako je bilo oduvek, mi smo mala država sa lošom upravom otkad ni sami ne znamo na kojoj stolici sedimo....

a za putina...pa lider svecke sile...očigledno da je vrlo zainteresovan za lepe žene, nači ženskaroš je i voli životinje... a one kojima to nije važno...ženskama se dopadaoi taditj...a ša je on..miš u onosu na putina...

Uspela je, sad samo još da dođe subota, da je i probamo :D
Imala sam dva otežavajuća faktora, jednog dvogodišnjaka koji mi je visio na nozi i jednog tridesetpetogodišnjaka koji je samo duvao po kući jer pravim tortu detetu a on je umoran i mrzi ga da ja pravim tortu, znači kad ga nisam isterala juče iz kuće neću nikad :lol:

- - - - - - - - - -

I da, juče je bio rođus :D
z:lol:
pazi vidim ko s ocima scenu..boze kad vi tako nesto napisete, moja moc vizuelizacije proradi..odmah vidim i dete koje visi na nozi, i muza koji duva, i lunu koja broji do deset pa ponovo:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
i srecan rodjendan, kome god da je bio:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back