Smuti, banana, grčki jogurt, šaka smrznutih borovnica i malo meda. Super je ispao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mogu čajeve po ovoj vrućini da me ubiješ, čekam zimu da uživam u njima.Čaj od hibiskusa.
E, pa ja moram. To mi je obaveza, a i uživanje!Ja ne mogu čajeve po ovoj vrućini da me ubiješ, čekam zimu da uživam u njima.
To je druga stvar, onda nek ti je na zdravljeE, pa ja moram. To mi je obaveza, a i uživanje!
Hvala!To je druga stvar, onda nek ti je na zdravlje![]()

Jel i ti ne možeš da spavaš kao ja ili si iz nekog razloga poranila.Zeleni čaj za dobro jutro.
Nema posebnog razloga, obično ustajem u to vreme.Jel i ti ne možeš da spavaš kao ja ili si iz nekog razloga poranila.
Isto i ja u ovom trenutku, samo uz štanglu mlečne čokolade sa stevijom.Nes i kocku crne čokolade.
Ja sam sećere skoro potpuno izbacila. Tu i tamo pokleknem, ali jednom u 2-3 meseca. Ovom crnom se povremeno častim, ali ona nije ni slatka, ima 85% kakaaIsto i ja u ovom trenutku, samo uz štanglu mlečne čokolade sa stevijom.
Ja sam takođe izbacila šećer, ne smem zbog bolesti, ali zato su tu tamna i mlečna čokolada sa stevijom. Jesu malo skuplje ali ja drugi izbor nemam.Ja sam sećere skoro potpuno izbacila. Tu i tamo pokleknem, ali jednom u 2-3 meseca. Ovom crnom se povremeno častim, ali ona nije ni slatka, ima 85% kakaa