Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.143
,,,vodaaaa , na ove temperature samo voda , ni sok ni đus , može jedino nešto gazirano sa limunom,,,
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Praviš u blenderu ili u nutri bulit-u?Smuti od banane, šljive i borovnice sa bademom i cimetom.
U nutri bulitu.Praviš u blenderu ili u nutri bulit-u?
Jesi zadovoljna njime? Ja sve imam u planu da ga uzmem ali mi ne stiže na red, i ubeđujem se sa onim u topšopu da mi daju na rate. Mislim da bi mi značio.U nutri bulitu.
Savršen je. Odlično radi svoj posao. U njemu pravim voćne smutije i sokove od svežeg povrća. Uzmi ga obavezno kad budeš bila u mogućnosti!Jesi zadovoljna njime? Ja sve imam u planu da ga uzmem ali mi ne stiže na red, i ubeđujem se sa onim u topšopu da mi daju na rate. Mislim da bi mi značio.
Hvala ti na savetu.Savršen je. Odlično radi svoj posao. U njemu pravim voćne smutije i sokove od svežeg povrća. Uzmi ga obavezno kad budeš bila u mogućnosti!
Nema na čemu!Hvala ti na savetu.![]()
Verujem ali treba da imam para, trenutno je 8.000,00 to nije uopšte mali iznos.Pogledajte prilog 967838
,,,ljudi ako možete uzimajte ga odmah , jer vredi za svaki novčić,,,
,,,ovde je nešto oko 40E. obično uvek ima neka akcijaVerujem ali treba da imam para, trenutno je 8.000,00 to nije uopšte mali iznos.
,,,zjb , da je ko običan blender nije , ovaj vadi mast i iz koščica,,,On pravi kašu, a ne sok, običan blender.
Pijem sad Radojkovu vodu ledenu.
Ima kalcijum, mg, odlična je..
Gde ovde? U Bgd je 7.999,00 trenutno ima do večeras neki popust ali to mi malo znači.,,,ovde je nešto oko 40E. obično uvek ima neka akcija
,,,zjb , da je ko običan blender nije , ovaj vadi mast i iz koščica,,,
,,,ovo sve zajedno smutiš pa prospeš ___ u čašu,,,)))A nikako mi nije jasno kako je to bolje od svježe pojedenog voća?
Ne možeš sve pojesti sveže, a ni toliku količinu.A nikako mi nije jasno kako je to bolje od svježe pojedenog voća?
,,,ne , u Skoplju , top šop neka akcija , pre neki dan se javljali telefonom,,,Gde ovde? U Bgd je 7.999,00 trenutno ima do večeras neki popust ali to mi malo znači.
Ovde su dinari, ne preračunavaju oni u eure.,,,ne , u Skoplju , top šop neka akcija , pre neki dan se javljali telefonom,,,
,,,7,990 to je otprilike oko 68E,,,,a zavisi i od kartice koju poseduješ,,,
Što se tiče količine voća mogu,često se stopiram bojim se da je previše.Ne možeš sve pojesti sveže, a ni toliku količinu.
Eto, ja volim, ali ne mogu previše. Ovo mogu da popijem mnogo lakše.Što se tiče količine voća mogu,često se stopiram bojim se da je previše.
i popijes malo rđe.tu svremenom se izlije unutra.mnogi su se zalili na toPogledajte prilog 967838
,,,ljudi ako možete uzimajte ga odmah , jer vredi za svaki novčić,,,