gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055
nes 3 u 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rakiju
Lako, zesti moralZašto i ti ne uzmeš pivo, kako ide rakija na kanal za gomna, kako, kako?!

Lako, zesti moral![]()

)))))))Onda ok, samo nastavi!
Meni bi od rakijice pao mrak na oči, al to je zato što sam cupi pa pijem samo prave špirituse, votku i rum
- - - - - - - - - -
Mislim, to dok sam pila.
Sad pijem ceđene sokiče, smutiće, mlečne napitčiće i ostalo.
A kad ga odbijem od sise - pravac u kafanu)))))))
Eh, kad odbijes bebu nakacice se muž i tako u krug. Ima li korisnije stvari od sise na svetu?
)))Pa to je ok, ionako će žmu sa mnom u kafanu)))

U, ja volim bozu, al sa alkoholom nisam pio..aj da je liker od višnjevače.. ko pojede one čok. bombone sa punjenjem od višnj. likera, napiće se straašno, tako smo se zezali kas smo bili mali..
Dobrae boza, kvasac, vitamin B
Volim i špricer - boza+limunada
Пробај, пиће од житарица, сада углавном од кукурузног брашна, некада пре открића Америке се правила од јечменог.У животу нисам пробала ту бозу.
Муж једном купио и каже - пробај макар, будало - ја јок.
Пробај, пиће од житарица, сада углавном од кукурузног брашна, некада пре открића Америке се правила од јечменог.
Пиће из централне Азије које се даље раширило.
Нисам правио од јечменог брашна, пробаћу и ту Шпецију!Знам од чега је и шта је.
Па ко и пива, нека су нам ОК нека не.Meni je boza grozozo.
Prvi put sam je probala sa 20+ godina i moguće da je to problem, nisam uspela nikako da je prihvatim.
Па није боза с алкохолом(мада постоји и алкохолна боза, пио сам је у Константинопољу, некада су је неки султани забрањивали, неки не) већ деца, не да пију већ мал те не лочу ширу која до душе има мало алкохола, али кад се узме колико попију и да су мали погину, а ова боза коју сам направио нема алкохола ич и могу да је пију у произвољним количинама.