Šta trenutno mirišeš ?

Kad krenem sposla pa se tetke i cilageri vratjaju s njiva il izsela bemliga i bazde ma znoj ono bas i kad vide otvoren prozor odma zatvaraju ko sotonu da su vidli...da i' ne utepa promaja...jebbo im ja mater...a napolje plus trijespet

Tako sam se umalo iznakrsio jednoj gospoji pozadi prazan bus ona se natrtila napred, zatvorila naravno siber, ja poceo da plivam u znoju tela svog i dignem se i otvorim. Kaze pa duva me. Ha kazem pa eno pozadi ima mesta kolko ocete, tamo ne duva

Ljudi imaju postrojenje za preradu otpadnih voda al im shebani neki filteri, potrebno je nekih par miliona evara...a opstina kao nema...i sad pola grada smrdi na govvna...znas...ko ne zna mozda pomisli da je ovaj pored njega prdnuo, pogotovo u prevoznim sredstvima za masovni prevoz putnika...al nije to :mrgreen:
I to tako bazdi vec ima godinu dana...doduse i ranijih godina je, ali promirise dan dva i to je to. A ovo brate mesecima tako. I pitam se kako ti ljudi spavaju, imaju bre sitnu decu, ona to udisu, kako jedu, dal luftiraju...tuga. Cim izadjes napolje miris govana...izluftiras, udje miris govana... I ne vidim da se iko buni...kao da nikome me smeta. Umesto bre cirkus da naprave da se to resi

Poslednja izmena:
Мирисавку, њен опојни мирис продире кроз комарник на отвореним вратима главне просторије.
Мирисавка је исто што и ноћна фрајла(на латинском матиола бикорнис), ситне биљчице као трава с цветовима љубичасте боје(има их и белих, али не код мене) који се отварају током ноћи и испуштају леп, опојан мирис.

Мирисавку, њен опојни мирис продире кроз комарник на отвореним вратима главне просторије.
Мирисавка је исто што и ноћна фрајла(на латинском матиола бикорнис), ситне биљчице као трава с цветовима љубичасте боје(има их и белих, али не код мене) који се отварају током ноћи и испуштају леп, опојан мирис.

Noćna frajla :heart:

Back