- Poruka
- 70.753
Dakle...Ukoliko biste išli...Koje su to nephodne sitnice koje biste poneli u vojsku sa sobom? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Četkicu za zube i jeftin I pouzdan mobilni telefon, plus čarape i donji veš - ovo drugo je već protivno pravilu službe (nije po tzv. pe-esu ali se tolerisalo). I obavezno pribor za brijanje, pokajaće se ko ne bude poneo svoj.Dakle...Ukoliko biste išli...Koje su to nephodne sitnice koje biste poneli u vojsku sa sobom?
Kad sam služio pretili su da ko se bude samo malo zahebavao ima da bude dodatno kažnjavan i za civilni donji veš, što su inače nekako dozvoljavali.Nista osim za licnu higijenu i ne daju
Ukoliko je ne zaplene.Pincetu
Po predhodnom iskustvu, poneo bih testeru da isečem rogove kad se vraćam kućiDakle...Ukoliko biste išli...Koje su to nephodne sitnice koje biste poneli u vojsku sa sobom?
Ili šmirgle da brusiš dok si tamo....Po predhodnom iskustvu, poneo bih testeru da isečem rogove kad se vraćam kući![]()
Kad su me otpustili iz kasarne odem na stanicu, da krenem kući i od rogova ne mogu da uđem u busIli šmirgle da brusiš dok si tamo....![]()
Jbg, šta ćeš, sudbina te nekad jednim zlom spasava od drugog zla.Kad su me otpustili iz kasarne odem na stanicu, da krenem kući i od rogova ne mogu da uđem u bus![]()
I tamo smo morali sami da nabavljamo pribor za ličnu higijenu.Kako kaže Laušević u filmu Šmeker :
" JNA nam sve obezbeđuje, u dovoljnim količinama i u pravo vreme."
I tamo smo morali sami da nabavljamo pribor za ličnu higijenu.
Upozorenje - nemojte nositi skupe stvari tipa Ajfon telefon i slično.
Ukoliko prosto ne oduzmu.Nije na odmet imati britvicu.
Zgodno dođe da se otvori konzerva neka.
Nisu oduzimali ništa što je moglo da se kupi u kantini.Ukoliko prosto ne oduzmu.
Za konzerve smo dobijali one male otvarače koliko se sećam.Nije na odmet imati britvicu.
Zgodno dođe da se otvori konzerva neka.
Upaljač sa led svetlom.
Baterlampu
Jeste, jedan na dvadeset vojnika.Za konzerve smo dobijali one male otvarače koliko se sećam.
Mi smo više dobijali. Jbg tu ti isto važi gde ti zapadne.Jeste, jedan na dvadeset vojnika.
Prvog dana sam video od stare vojske kako se nožem otvara konzerva
Da sam čekao otvarač, crko gladan.Mi smo više dobijali. Jbg tu ti isto važi gde ti zapadne.
Ok kod nas...ali recimo u inostranstvu gde se meša već ko je muško, žensko, šta god?Kad sam služio pretili su da ko se bude samo malo zahebavao ima da bude dodatno kažnjavan i za civilni donji veš, što su inače nekako dozvoljavali.
Ovo danas vojske videlo nije.Ok kod nas...ali recimo u inostranstvu gde se meša već ko je muško, žensko, šta god?
Mada i žene idu u vojsku negde...viđala sam da nose punđu i puno gela na kosi.