Šta treba poneti u vojsku?

u krusevcu je bio jedan sto je usput proveravao vojsku dal' imaju vojne gace ili civilne.
znao je da random zaustavi vojnika i da trazi na proveru

Па те уфати у тангче, нека, неки кажу да ти је то на понос за пут у "Европу" било лични било виртуални рода и земље, а неки кажу да си му се стајлингом просто свидео.

To ti je povrsan utisak....
Cesto brisu postove kad se salim, kazu offtopic...

После толико година пажљивог читања психодрама кажеш површан?

Ако ти је хумор барем раван неурози жао ми је што ти бришу и мислим да погрешно раде, требало би обрнуто на свачију радост.

Ja sam bas voleo tu stvar u vojsci , da nemas nista...osim torbice za prvu pomoc...i u njoj grickalicu , nosac nozeva za brijanje, i 6 nozeva za izmenu, dve konzerve, i plasticnu flasu vode od pola litra i iglu i konac...i kremu za obucu...
Nista nemas, nista ne pazis, sve duzis sta ti treba, trazis ako ti malo , ako ti ne daju snalazis se...
A da i malecni perorez 3cm secivo , sa iglom.

A da i pribor za hranu , ono na slici , sto kosta na buvljaku sad 600 dinara...
Volim taj noz sto ima na sebi otvarac i stavis kasiku i viljusku u njega...naostris ga i radi posao...

Prvi dan ujutro postrojavanje i čitanje ko ide u koju četu.
Dečko nosio majicu sa natpisom USA,poludele komunjare i naterali ga da skine i naopako obuce.

Oduvek me fascinirala pojava da kad neko nesto smatra ideoloski da ga kazne nekako sve sa idejom da ce taj neko nasiljem promeniti ideologiju.
Ne znam. Meni licno to ne radi, ali ja sam odavno buntovnik (bez razloga za one koji ih ne shvataju i s razlogom za mene jer nista ne radim bez razloga) jesam. Ja cu da se pobunim. Isto tako mogu da primetim da ljudi menjaju ideologije pa i religije, ako nista drugo barem formalno iz straha od nasilja a mozda iz nekih drugih poriva. To je jedno fascinantno pitanje.

Back