Znao sam da nastavljas u svom stilu
Opet te dijagonalno citam.... jer ti postovi nikad nisu pucali preterano od znanja.
Evo tvog prvog posta na ovu temu "Ahahhaha e pa ti hoces perpetum mobile ali da je jos i lako....
Znas kako kazu - "Sise na debelim zenama i trbusnajci vidljivi na stalcima za infuziju SE NE RACUNAJU! "
I ti bas i dokazujes ovu teoriju, tj zakon kao i njegovu nepogresivu tacnost ! "
Svaka cast na "znanju" koje si podelio! Tako je bilo i ranije, zato ti postove jedva ko i cita. Sto se tice toga, da neko treba da zasluzi tvoje znanje, ranije dok sam imao vremena i dok smo raspravljali, uvek si se povlacio, nisi imao mnogo toga strucnog da kazes, uglavnom se to svodilo da dosta uvreda... po koju nabacanu info.... i onda kad te covek demantuje, ti se povuces... Sto se tice TheLastOne... Ne bi me cudilo da si mu poslao privatnu poruku da dodje i da kaze nesto na moj racun, pa me ubacio u ni manje ni vise nego kontekst sa steroidima protiv kojih sam se ovde ranije zestoko zalagao, pogotovo jer je bilo dilera i sl, po kojima trening nije mogao da se pocne bez toga. Kazem da me ne bi cudilo da si mu poslao privatnu poruku, jer si ih meni ranije slao kad si imao polemiku ako se dobro secam sa Ursusom, on je nekad bio aktivan ovde, e Zvercina aj pojavi se isprozivaj Ursusa ili tako nesto.... Toliko o tvom znanju!
Kao sto vidis i ovu temu si izmracio!
I dalje ostajem pri onome sto sam rekao, jer sam pogledao na hiljade dnevnika ishrane koje sportisti i rekreativci vode, i znam sta im u istoj dominira, i na rec izbaci to se s manji na dovoljnu meru.
Onog trenutka kad ti das bolji savet, moj ce sam po sebi biti los.... Ali koliko sam nekada gledao tvoje postove.... Nisu ih krasili saveti.. vec gomila vredjanja usiljenog smeha i sl... I naravno slanje privatnih poruka drugim forumasima (kao meni nekada) da isprozivaju svakog ko nesto kaze. Zato si i uspeo da oteras one koji iole vrede sa ovog foruma, a pocetnike naterao da se obracaju putem pp, ili putem maila.
Evo ga i TheLast... Bru sve sam ubedjeniji da si mu poslao privatnu poruku da se ukljuci, a ne napustas stare navike. Sto se tice tvog postovanja ne brini se ti za moje znanje o mehanizmima. Ali jedno pitanje za tebe, sta je dnevnik ishrane? Koliko si ih pogledao i vodio?
Naravno Bru... ocekujem opet mnogo izvrtanja reci, uvreda i sl... U tvom stilu.... mozda pp jos nekom forumasu... da oteras sve sa Krste
Greskom dve poruke, fon zeza, bilo bi dobro da moderator prethodnu izbrise.
Hahahhahahah ja sam zvao nekog, ili neko mene, hahahaha kako ej to smesno...Kao neke decije fore.... Ja pisem na BB ovde i nemam neku zelju da pisem, jer smo i trazili da odemo sa ovog dela foruma jer niej mogao BB da se razvija, pa ovde i nemam neki motiv ni da pisem niti da se dokazujem sa nekim. Tako da retko kad i pisem i udjem, a kamoli sad da nekog dozivam ili da neko doziva mene zbog tebe.
ZASTO COVECE NE PRIHVATIS DA NISI U PRAVU I DA SI DAO NAJGORI MOGUCI SAVET KOJI JE POSTOJAO? Znaci tvoj savet je gori i od onog cuvenog - "Ma jedi sve sto ti dodje pod ruku i samo treniraj i ne sekiraj se i usput juri zenske" .
Nikog ja nisam zvao niti mene, jednostavno VISE LJUDI SE NE SLAZE SA TVOJOM BUDALASTINOM, a iskreno ne bih znao ni ko bi se slozio sa tvojim "savetom", kazem, mozda si ti imao i dobru nameru i kaldim se i da jesi ali nisi je lepo sproveo do kraja, los si ucitelj, nije znanje samo znanje znati vec je znanje znanje dati.
Tako da , prihvati cinjenicu da dvoje ljudi misli isto da si dao los savet, ne budi paranoican, mi ne mozemo da ti damo dokaz, jedino da slikamo svoj inbox, mada i tada bi rekao , pa izbrisali ste vase poruke pa ste onda slikali, tako da nema dokaza ako je neko paranoican i veruje u ono sto je zacrtao sebi.
Opet cu ti reci, da si dao odgovor kao zvercina, djene-djene, malo bi te iskritikovali i to je to, nista se od zvercine i ne ocekuje, ali da ovakav savet da vlada "trener" hahahah koji jos da bude gore, radi sa reprezentativcima hahahah e to je tragikomicno.
Pusti ti Ursusa i mene, nas odnos je ok, niko nije otisao sa foruma, osim trolova i budala, Ursus je tu, pise retko kao i ja, tu su i ostali, koji isto tako retko pisu, jednostavno tematika nije previse ziva i aktuelna......Ursus i ja imamo slicne stavove, slazemo se za vecinu stvari, tek oko sitnica mozemo da diskutujemo, a ovo sto ti pises su krupne elementarne stvari.
Nikog ja nisam oterao sa Krstarice, ali ako hoces iskreno voleo bih da ti ne pises, jer ako nastavis ovako da pises, pa ovo je katastroffa.....
Vidis, ja se i ne secam sta si ti pisao i ko si ti , niti me zanima, niti mi je to bitno da ti procenim sadasnje pisanje.Mozes i Bog da budes , ako se nalupas ja cu reci auuu ala se ovaj nalupao. Sa druge strane ti imas problem sa mnom iz proslosti, tj problem sam sa sobom, i oko toga se vrtis, to je tvoj minus a ne moj, pusti ti to da li sam ja pre x godina stavljao 1 , 2 ili 14 smajlija, vazi samo ovo sto sam sada rekao , za kritiku koju sam izrekao , da li je na mestu ili nije, a ne sta je bilo pre Boja na Kosovu.
Bolje umesto sto mi odgovaras, uzmi proveri da li jos uvek mozes da editujes onaj odgovor, i brze iskucaj dopunske recenice da popunis ono onako golo kako izgleda jer decko moze biti predubedjen da to tako treba, pogotovo zbog logicki nepravilnog argumenta autoriteta, kada vidi da je to napisao neki trener reprezentativaca, a to po defaultu more da bude tacno 100%.
Nagledao sam se ja i naslusao tih takvih trenera koji pricaju da je kreatin hemija , a neki daju steroide klincima da zarade pare preko njih, a pricaju im da su to amino-kiseline i da su to "sportski vitamini", pa su opet ti klinci na kraju dosli kod bRu zLi-ja po savet, iako bRu zLi nema diplome i titule, jbg mrzelo ga da studira DIF gde je najdeblja knjiga, pardon skripta 30 strana......
Mnogo tesko biti trener , zavrsis DIF, uvalis se u politiku i izboxujes da budes trener reprezentativaca, a reprezentativci kada se svi skupe zajedno IQ 100. Znas li koliko takvih trenera unistilo nas sport.....Ne bi nista cudno bilo i ti malo da das svoj doprinos.....