gost 434148
Primećen član
- Poruka
- 723
Dobio sam dijareju pre dva dana a šta bih trebao da jedem da bi me prošlo ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valja li lubenicabanana
jabuka
makarone samo kuvane
pirinac kuvan na vodi
Krompir samo kuvan sa malo soli
Dvopek
Pire od Sargarepe bez sacina i masnoce
dinja
"Daaaa" ili jogurt "Balans"Valja li lubenica
Šta je to ???Čaj od štavolja, samo nemoj da preteraš jer ćeš onda želeti da ti se vrati proliv.
da li si proverio patogene bakterije?Dobio sam dijareju pre dva dana a šta bih trebao da jedem da bi me prošlo ???
da li si proverio patogene bakterije?
ovo sta cu ti reci 100% pomaze iako ce zvucati cudno ali to mi je rekao prijatelj profesor na med. fakultetu kad sam ja imao problema sa tim tako da je doslo iz ozbiljnog izvora..
uzmi kasiku gustina i razmuti u casi vode i popij..prakticno ti pravi krempitu u stomaku i sigurno zaustavlja dijareju...ali problem sa ovim je sto ako imas zariste u organizmu precice na drugi organ i zato ovo uradi samo ako je nastalo zbog poremecaja varenja.
Nisam siguran pošto ima mnogo šećera ?koka kola
Malboro suzukikoka kola
to ne znam..ovo provereno radi....po toj logici moze i puding, mislim ukusniji je
Tako je , moze i pektin, i to ima istu svrhu.to ne znam..ovo provereno radi....
gustin je kukuruzni jestivi skrob..znaci 100% prirodan proizvod.
.pudig je hemija i nisam siguran koliko je zdrav da se tako unosi a i zbog mesavine sastojaka ko zna da li je dobar u takvom trenutku da se unosi i organizam.
Ja bih ( ako bih imala takav probem) 24 sata pila samo neke cajeve,Rastvori za rehidraciju iz apoteke ili supe/kocke iz kesice, plus mnogo tečnosti, da se ne bi dehidriralo.
Hrana lagana i jednostavna, već navedeno.
Najbitnije je zbog čega je dijareja. Ako je virus ili stres prolazi samo od sebe, ako je nešto drugo i ako potraje mora kod lekara.