Sta to?

Ja se nikad ni za šta nisam morala pomučiti. Verovatno sam zato samo prosečna jer nikada nisam stremila ka vrhu. Na vrhu svima bodeš oči i svi žele da te skinu odatle. Više volim da živim svoj mali život i uživam u sitnicama koje su za mene krupnice. :D

Ja se nikad ni za šta nisam morala pomučiti. Verovatno sam zato samo prosečna jer nikada nisam stremila ka vrhu. Na vrhu svima bodeš oči i svi žele da te skinu odatle. Više volim da živim svoj mali život i uživam u sitnicama koje su za mene krupnice. :D

imala si sve sto si htela

- - - - - - - - - -

'jubav mi se jednostavno desiJa(sto bi rekla ona mala iz kefalice) :)
A za svasta sam morala da se pomucim... ali isplatilo se ;)

znam,znam,rekao mi

...nekad nisam morala da se mucim ni za sta....al proslo je to vreme..sad moram za puno toga, samo se trudim da na to gledam sa neke lepse
strane....ako nista drugo nece mi mozak zardjati:mrgreen:

Za sta ste u zivotu morale da se pomucite, a sta vam se jednostavno desilo?

...valjda privlacim da se pomucim, volim tako, sladje mi je...ne osecam da zasluzujem kada mi padne nesto s' kruske, nedostaje mi onaj osecaj jeeeesssss u stomaku koji mi stavlja osmeh na lice dok pijem kafu na suncu i landaram nogicama srecna sto sam uspela...to me puni samopouzdanjem a ono je krhko, treba mu gorivo...

...osim u ljubavi, tu vec necu, odlucno odbijam da se mucim:)

Na put do cilja, ma kako težak i trnovit bio, ne gledam kao na mučenje, već kao na trud. Ne mučim se, trudim se.
Mučenje je kad si bolestan, kad te lomi bol, temperatura, bolest... mučenje je kad ne živiš u braku već u paklu... mučenje je... ajd, da ne nabrajam kao dete...
Put do zacrtanog cilja, zaradjivanje plate, težnja ka unapredjenju, vežbanje u teretani da bi se skinula kilaža... i slične stvari, to je trud. :ok:

Pomučila sam se da načinim žensko dete s mužem u čijoj su se familiji četri generacije unazad rađala samo muška deca. Imali smo neki recept, sećam se da je glavna fora bila u plitkoj penetraciji...

Desio mi se posao čim sam diplomirala.

Pomučila sam se da načinim žensko dete s mužem u čijoj su se familiji četri generacije unazad rađala samo muška deca. Imali smo neki recept, sećam se da je glavna fora bila u plitkoj penetraciji...

Desio mi se posao čim sam diplomirala.

..`` a ja lepo kazem - ne od pozadi radovane, bice zensko`` :rotf:

pa ne znam..nemam utisak da je muka jer ono sto radim - volim
ono sto ne volim, ne radim..i tako..

Back