gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedino se za ribe ne mucimZa sta ste u zivotu morale da se pomucite, a sta vam se jednostavno desilo?
Za sta ste u zivotu morale da se pomucite, a sta vam se jednostavno desilo?
Ja se nikad ni za šta nisam morala pomučiti. Verovatno sam zato samo prosečna jer nikada nisam stremila ka vrhu. Na vrhu svima bodeš oči i svi žele da te skinu odatle. Više volim da živim svoj mali život i uživam u sitnicama koje su za mene krupnice.![]()
'jubav mi se jednostavno desiJa(sto bi rekla ona mala iz kefalice)
A za svasta sam morala da se pomucim... ali isplatilo se![]()
Što pričaš o meni u prošlom vremenu?imala si sve sto si htela
Pfff, za sve sam morala da se pomučim, sem za pare. Za to mi ne pada na pamet da se mučim... msm kad već ne moram, jelte.
"Svaka budala može da izmoli neki posao; samo mudri mogu da ne rade ništa."
"To je ono što ovaj svet želi: jadni kučkin sin, zarobljen i nesrećan - da ima svoj jebeni posao."
Što pričaš o meni u prošlom vremenu?![]()
Desio mi se stan na primer a pomucila sam se da se osposobim za ovo sto radim i zivot...![]()
I ti si domacica znaci.
Pomučila sam se da načinim žensko dete s mužem u čijoj su se familiji četri generacije unazad rađala samo muška deca. Imali smo neki recept, sećam se da je glavna fora bila u plitkoj penetraciji...
Desio mi se posao čim sam diplomirala.
Da ja to lijepo zapisem..`` a ja lepo kazem - ne od pozadi radovane, bice zensko``
pa ne znam..nemam utisak da je muka jer ono sto radim - volim
ono sto ne volim, ne radim..i tako..