Šta to znači?

gost 336946

Elita
Poruka
23.437
Devojka koju vidjate na poslu vam šalje određene "signale" i kad je uživo pozovete na piće ona prihvati, ali kada je kontaktirate preko telefona ona vas odbije (s nekim izgovorom) ili ne odgovara... Šta to znači?

U ovom slučaju - nema.

- - - - - - - - - -

Pa,da. Nešto kao da je neodlučna. Možda je stidljiva za nešto ozbiljnije?

Verovatno, pokušaj startati ozbiljnije, više razgovora uživo, mani se telefona.

- - - - - - - - - -

ako nema decka onda si joj dosadan...ok si za malo flerta na poslu, da ubije vreme i zabavi se

Da to nije malo kurvinski? :think:

Devojka koju vidjate na poslu vam šalje određene "signale" i kad je uživo pozovete na piće ona prihvati, ali kada je kontaktirate preko telefona ona vas odbije (s nekim izgovorom) ili ne odgovara... Šta to znači?

To znaci da si pogresno protumacio "signale" i da je iz ciste kurtoazije prihvatila poziv na pice i zato sto je sasvim normalno da dvoje kolega povremeno odu na pice.A odbija te preko telefona jer ne zeli nista vise od kolegijalnosti i prijateljstva.

Na primjer, kad smo u kancelariji i ja sedim za kompjuterom - kuckam nešto, ona dođe da stoji na 5cm od mene bez povoda. Ponudim je da sedne - ona neće, kaže - odgovara joj tako. Od kad sam je pozvao na piće svaki put me poljubi (u obraz) kada se vidimo, a do tada je bilo rukovanje ili samo "zdravo".

bas je stidljivica :lol:

to ljubljenje u obraz ti nije nikakav signal, mozda te gleda kao druga, mozda se samo igra...ko zna

Svakom muskarcu se bar jednom desilo tako nesto , ono sto znaju da rade je da pate za nekim a onda druge zovu kada im je dosadno da ubiju dosadu, ili da pokusaju tog na koga se pale da naprave ljubomornim, a ovog sa kojim flertuje pravi budalom jer joj treba u takvoj situaciji.. Pokusace te izvesti na tanak led, ako si neiskusan ili naivan proklizaces. :)

Ja mislim da smo mi muskarci malo tupavi sto se tice zenskih signala, i da cesto vidimo te signale kao da je zena zainteresovana, a ona je samo prijateljski nastrojena, ili flertuje bez nekog cilja, a mi to pogresno protumacimo, ili se nadamo da je zainteresovana.
E sad, zasto je to tako, pitanje je.

Na primjer, kad smo u kancelariji i ja sedim za kompjuterom - kuckam nešto, ona dođe da stoji na 5cm od mene bez povoda. Ponudim je da sedne - ona neće, kaže - odgovara joj tako. Od kad sam je pozvao na piće svaki put me poljubi (u obraz) kada se vidimo, a do tada je bilo rukovanje ili samo "zdravo".

Ako nemaš ništa pametnije onda nemoj ni time da se optrećuješ. Devojka je čista manipulatorka...Čuj stidljiva, a ljubi te u obraz.?! Pa ko si joj ti, samo kolega, kolegu koji ti se dopada a stidljva si ne ljubi se u obraz.
Devojka je dvolična. A ti si izgleda "naivan", pa je videla priliku da malo vežba na tebi,

Znači da ima još nekoga ko može da vidi flert a ti sluzis kao instrument za podizanje ljubomore. Ništa joj ne znacis, jer je očito da je kontakt izvan vizuelnog prostora ciljane osobe suvišan.
Hvala.

Back