gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Devojka koju vidjate na poslu vam šalje određene "signale" i kad je uživo pozovete na piće ona prihvati, ali kada je kontaktirate preko telefona ona vas odbije (s nekim izgovorom) ili ne odgovara... Šta to znači?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da ima decka
Kako je moj bivši profa ispričao svoj doživljaj iz mladosti: ''...A ona sve nešto se nećka. Primila bi ga, al' da ne uđe''.![]()
ako nema decka onda si joj dosadan...ok si za malo flerta na poslu, da ubije vreme i zabavi se
U ovom slučaju - nema.
- - - - - - - - - -
Pa,da. Nešto kao da je neodlučna. Možda je stidljiva za nešto ozbiljnije?
ako nema decka onda si joj dosadan...ok si za malo flerta na poslu, da ubije vreme i zabavi se
Devojka koju vidjate na poslu vam šalje određene "signale" i kad je uživo pozovete na piće ona prihvati, ali kada je kontaktirate preko telefona ona vas odbije (s nekim izgovorom) ili ne odgovara... Šta to znači?
To znaci da si pogresno protumacio "signale" i da je iz ciste kurtoazije prihvatila poziv na pice i zato sto je sasvim normalno da dvoje kolega povremeno odu na pice.A odbija te preko telefona jer ne zeli nista vise od kolegijalnosti i prijateljstva.
To znaci da si pogresno protumacio "signale" i da je iz ciste kurtoazije prihvatila poziv na pice i zato sto je sasvim normalno da dvoje kolega povremeno odu na pice.A odbija te preko telefona jer ne zeli nista vise od kolegijalnosti i prijateljstva.
Nisam napadan niti je smaram, tako da ne znam kako sam mogao da joj dosadim.
I ne flertuje jer je po prirodi povučena. Vrlo se prijateljski ophodi prema meni na poslu.
ok, ali zašto onda i nakon toga šalje "signale"?
ako ne flertuje, kako ti onda salje te signale?
Na primjer, kad smo u kancelariji i ja sedim za kompjuterom - kuckam nešto, ona dođe da stoji na 5cm od mene bez povoda. Ponudim je da sedne - ona neće, kaže - odgovara joj tako. Od kad sam je pozvao na piće svaki put me poljubi (u obraz) kada se vidimo, a do tada je bilo rukovanje ili samo "zdravo".
sedi kurrva na dve hokliceDevojka koju vidjate na poslu vam šalje određene "signale" i kad je uživo pozovete na piće ona prihvati, ali kada je kontaktirate preko telefona ona vas odbije (s nekim izgovorom) ili ne odgovara... Šta to znači?
Na primjer, kad smo u kancelariji i ja sedim za kompjuterom - kuckam nešto, ona dođe da stoji na 5cm od mene bez povoda. Ponudim je da sedne - ona neće, kaže - odgovara joj tako. Od kad sam je pozvao na piće svaki put me poljubi (u obraz) kada se vidimo, a do tada je bilo rukovanje ili samo "zdravo".