gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Pomenu Over kako su žene iz provincije ružne... i što je najgore, ja se slažem sa njim. Nijedna koleginica ili poznanica iz nekog malog mesta mi nikada nije zapala za oko kao lepa osoba... kad bi ih oprao i skinuo, ne bih mogla reći da su ružne same po sebi, ali iskreno da sam muško nikada ih pogledala ne bih. Nekakvo bezličje, sivilo izbija iz njih. Prosečnost da se tako izrazim. Zapravo, lažem, znam jednu koja je stvarno prelepa... ali ona je iz druge priče.
Opet gledam i ove iz "većih" gradova... mešano, jako.
Evo gledam i forumašice... teško je po slici odrediti.. ali tačno se vidi razlika... sve su one ok, prosek, ispod proseka, iznad proseka... ali ništa što bi ostalo u sećanju... meni je lično najlepša žena foruma jedna buljava žena, prosto oduševljava... a kad kreneš da čitaš njene postove vidiš da su puni samopouzdanja. I nisam subjektivna. Ta žena je većini prelepa.
Šta je to što ženu zapravo čini lepom? Gde prestaju fizikalije, a počinje ono što izbija iz nje?
Opet gledam i ove iz "većih" gradova... mešano, jako.
Evo gledam i forumašice... teško je po slici odrediti.. ali tačno se vidi razlika... sve su one ok, prosek, ispod proseka, iznad proseka... ali ništa što bi ostalo u sećanju... meni je lično najlepša žena foruma jedna buljava žena, prosto oduševljava... a kad kreneš da čitaš njene postove vidiš da su puni samopouzdanja. I nisam subjektivna. Ta žena je većini prelepa.
Šta je to što ženu zapravo čini lepom? Gde prestaju fizikalije, a počinje ono što izbija iz nje?
Poslednja izmena: