Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
i još ovo,.....setim se nekog prošlog vremena,....kume,.....šta misliš ti,...kada te jedan moderator banuje non stop, a drugi ni jedan,...... čak ni ne opomne, ....šta je tu u pitanju?....govori li ti to nešto?....Razmisli, interesovalo bi me tvoje mišljenje,...
....pa što si takav,...sve manje pričaš, često ostaješ bez odgovora, deluješ zamišljeno i zabrinuto, .....uvek si imao rešenje za sve a sad u tvom pogledu vidim tugu i nemoć,....da ti nije previše svega ovog što ti sobom donosimo?
kume moj, moraš,....stisni zube,...kum nije dugme, saslušaj, nisi ti nas birao, nego mi tebe,...
....kume moj, gledao ja malo neke ljude ovde na forumu,...kako naglo ,,napreduju,, na forumu,....s izvinjenjem, nit glupljih ljudi nit glupljih postova, a moderatori ih kljukaju kljukaju bonama,....ljudi, bre sramota je,....prosto smešno,...ko u dečijem vrtiću,...ko mi da čokoladu,.....voleću ga više,....samo mi nije jasno,...šta se ovde daje,...