Šta to ne prija oku mom ...

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
237.323
... fotografskom.

Na temi o tome šta volite da slikate dotakli smo se i priče o tome šta ne volite pa hajde sad malo da popričamo i o tome.
Meni je malo problem da snimam ljude, naročito decu. Neki kažu da je to i zabranjeno, mada s obzirom da ne snimam komercijalne fotografije ne mislim da bih tu imao neki naročit problem. Takođe ni vlasničke pse ili mačke. Stalno mi je u pameti da ne bi možda vlasnik pomislio da želim damu ukradem.
Šta je vama neprijatno u celoj ovoj stvari oko snimanja?

Мени није непријатно да снимам било коју тему.Пошто сам склон документаристичкој фотографији а снимам готово искључиво фото апаратом то се не ради скривено, Када снимам децу и власничке животиње питам за дозволу родитеље или власнике..
Пре времена мобилних телефона често сам био умољавам да пошаљем фотографије људима које сам снимао.Данас тога више нема.

Мени није непријатно да снимам било коју тему.Пошто сам склон документаристичкој фотографији а снимам готово искључиво фото апаратом то се не ради скривено, Када снимам децу и власничке животиње питам за дозволу родитеље или власнике..
Пре времена мобилних телефона често сам био умољавам да пошаљем фотографије људима које сам снимао.Данас тога више нема.
Hm, zanimljivo. Zbog čega to više ne traže?

Back