sta tinejdzerke vole da cuju i vide na tinejdzeru

Marinaaaaaaa.
Nisi u trendu.:(

Apsolutno.

Dobro ne volim ni ja kad su mnogo tamni..ali nista gore od cosavog muskarca.
Ko da se seksas sa detetom od 7 godina ili Kenom...samo gledas kad ce da si iskopas oko na plastiku.

Ne, ne ljudi.
Ne treba mi Ken, nikako.

Ali, ne volim mnogo taman ten, odbojno mi je to nz što.

I muškarci sa mindjušama.

Pa, volim da vidim plave/zelene oči i dugu kosu, mada nije obavezna... Volim da vidim lep osmeh i skladnu građu. Volim i velike šake. Zašto, ja ne znam...
Volim kada je momak inteligentan, duhovit i kada s njim mogu normalno da porazovaram.
Volim kada kaže nešto tipa - mmmm... ili kada me zove Mici... Moj bivši je znao da se mazi i da prede kao mačka. Baš je bio sladak. xD I taaako...
E, da, sarkazam obožavam da vidim i da čujem, da bre, I forgot.
Uf. :heart:
Ou, jea...
Sad će neki da me volu neki da mrzu.
Crna vijetnamka + martine \o/
Ja te volim.
Vijetnamka... sexy.

:D

Pa, volim da vidim plave/zelene oči i dugu kosu, mada nije obavezna... Volim da vidim lep osmeh i skladnu građu. Volim i velike šake. Zašto, ja ne znam...
Volim kada je momak inteligentan, duhovit i kada s njim mogu normalno da porazovaram.
Volim kada kaže nešto tipa - mmmm... ili kada me zove Mici... Moj bivši je znao da se mazi i da prede kao mačka. Baš je bio sladak. xD I taaako...:D

joj,mene tako zove mama....:lol:

Žena se zaljubi slušajući muškarca :mrgreen:

Mislim da još malo treba da unapredim svoje znanje i spreman sam za pohode!

Što je najgore... tačno je... ali će joj u jednom trenutku zafaliti i njegov izgled, ako joj najbolja drugarica kaže: "Kako možeš da budeš sa njim, odvratan je." ili će se zapitati kakva joj je to drugarica... :confused:

Muškarac s minđušom? Ijuuuu. Bljak.

Što je najgore... tačno je... ali će joj u jednom trenutku zafaliti i njegov izgled, ako joj najbolja drugarica kaže: "Kako možeš da budeš sa njim, odvratan je." ili će se zapitati kakva joj je to drugarica... :confused:

Muškarac s minđušom? Ijuuuu. Bljak.

Dobro, ne baaaaaš bukvalno :mrgreen:
Naravno, i u izgledu ima nešto, ali mentalni sklop treba da bude prioritet :mrgreen:

Drage tinejdzerke, sta vam se svidi kad ugledate na suprotnom Spolu vrsnjaku?
Ja , primera radi, volim da vidim srebrn prsten na domalom prstu ili palcu , ili tanku srebrnu ogrlicu. Volim i onu bradu od tri dana. A volim i nista.
A sta volite da cujete da prica?
Ja volim da slusam statisticke podatke i naucne cinjenice, slicne ovim: "Jacina zenskog orgazma moze da sprzi muski mozak" ili " Trecina poza iz kamasutre je moguce uraditi samo sa gimnasticarkom" i tako dalje
A vi?

Šta gledam na suprotnom spolu ? :think:

pa da je niža od mene :D
da nema višak kilograma :D
finese tipa prsteni, ostale vrste nakita, šminka baš i ne gledam :roll:
da ima dobro dupe...
a za ostalo ćemo lako ;)

Back