šta sve očekujete?

Profi, sve po 0,3. Pojma nema.

Mož' da se otruješ od kile pelinkovca, ili bilo čega, zavisi od čoveka i organizma, koliko je svikao na alkohol, umor, klima... Bitno je da li si jeo, jer kada je pun želudac dosta alkohola se upije u tu hranu, te se tako lakše podnese (a i izbaci, teže je povratiti na prazan). Inače dospe u krv, a odatle u mozak - gde već može nešto da sprži. Sad, to su sve varijante najgore od najgoreg, ali dešavaju se...

Joj pa ovo je bas teska tema. Ja sam u vezi vec 5 godina i uzasno puno volim svoju devojku,i mi smo generalno par koji se ne svadja,kod nas ili smo u najvecoj ljubavi koja postoji,ili raskinemo,jednostavno nema one sredine,i to pocinje polako da mi smeta.Kao sto sam rekao VOLIM JE najvise na svetu,i ocekujem samo da me razume,svi mi imamo neke svoje bube,i svi pomalo curimo,ali to je ono sto smo mi,ja ili ona,i ako nekoga prihvatis sa svim vrlinama i manama onda imas mnogo manje problema.A to sto se plasis da ces se jadnog dana osvestiti i reci STA MI BI ,pa dana s nema gaancija ni za sta pa ni za to,jednostavno uzivas kada ti je lepo,i to je to...

Banshee:
e kakav je osecaj ici na ispiranje zeluca?jel ti guraju nesto unutra?meni pricala drugarica ali nisam bas skontala :neutral:

pa malo je frka zavisi zbog cega ti ispiraju... ako si npr popio neke pilule onda je frka malo kao uh da li cu uspeti mada zavisi shta ti je bio cilj..

ovako ako si tek popio to sto si popio onda ti daju da popijesh vode i da guras prste u jednjak dok to ne izadje.. e ako to nece bash da izadje onda ti gurnu nesto unutra da bi izashlo... gurnes dva prsta u jednjak...

e posle ti daju infuziju i to ume da bude dosadno, mislim da se infuzija mozda daje zbog povracanja da bi povratio recimo elektrolite... mada daju ti valjda i glukozu... ne znam da li je i za alkohol...

e ako se otrujete pilulama i ocete da povracate onda se to radi na vma mislim da je to jedino mada znam da su neke s alkoholom vodili i u klinicki centar

Back