sta sve covek moze naci u konzervi

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.912
otvorite konzervu tunjevine i iz nje vas gledaju dva oka :)

B7vJ5rlCcAAqGOG.jpg

B7vJ5rtCMAA-S5h.jpg

koja je vasa reakcija? :)

p.s.
nije namestaljka

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Z...vu-tunjevine-a-iz-nje-su-je-pogledala-dva-oka

ako si u americi ili tako nekoj zemlji odma tuzba za dusevnu bol,napravis skandal oko toga cime nas rane i kaki su to ljudi :deda:, i onda cekas da ti plate odsetu da leces traume u onom delu sveta koji vec tvojim tananim emocijama i senzibilitetu u tom trenutku pase :sad2:

ako si u americi ili tako nekoj zemlji odma tuzba za dusevnu bol,napravis skandal oko toga cime nas rane i kaki su to ljudi :deda:, i onda cekas da ti plate odsetu da leces traume u onom delu sveta koji vec tvojim tananim emocijama i senzibilitetu u tom trenutku pase :sad2:

a sta da radimo ako kod nas to nadjemo?

i da li je neko nalazio nesto neocekivano u pakovanjima hrane?

Pa i glava se jede :jede:
Odvojiš, pa uživaš u ostatku tuninog ukusnog tela
Ja našo larvu u menzi, al to je ko dobar dan :mrgreen:

Dok sam studirala imala sam jednu bas dobru drugaricu koja je zivela u domu (i dan danas se cujemo, zivi u Bih inace)... I jednom kaze ona meni "ajde da te vodim na rucak u menzu"... Ajde, sto da ne :sad2: I to je jos bila menza u "Loli", koji je dobar dom... Sta da ti kazem, otisla sam tad i nikad vise... Zeludac samo sto mi na usi nije izasao...

Dok sam studirala imala sam jednu bas dobru drugaricu koja je zivela u domu (i dan danas se cujemo, zivi u Bih inace)... I jednom kaze ona meni "ajde da te vodim na rucak u menzu"... Ajde, sto da ne :sad2: I to je jos bila menza u "Loli", koji je dobar dom... Sta da ti kazem, otisla sam tad i nikad vise... Zeludac samo sto mi na usi nije izasao...

I ja nađoh gore pomenuto (ukiseljeno) stvorenjce u Loli - važi za najbolju studentsku menzu u Beogradu. Ne smem ni da pomislim koliko sam samo dlaka do sada progutao :confused:

lola je imala onako solidnu hranu, nikad nisam jeo po domovima pa ne znam ali znam da se moji drugovi nisu bunili, ali je lola imala i rostilj (kao kafic napravljen) koji je bio mnogo dobar i u kome smo jeli pohovani kackavalj, pljeskavice, vesallice i slicno za smesne pare :)

Neka hvala :sad2:

Ladno se videla kuhinja sa sve debelim brkatim kuvaricama kako rukama mesaju hranu u loncu :bljuc:

Neka hvala :sad2:

Ladno se videla kuhinja sa sve debelim brkatim kuvaricama kako rukama mesaju hranu u loncu :bljuc:

to nije tu, kafic je gore gleda na visu poslovnu (ne znam da li i dalje postoji)
on je u zgradi ali je potpuno nezavistan od menze i nije spojen sa njom.
gore se nalazio rostilj kao u svakoj drugoj pecenjari i uzimas kao sto na ulici uzimas pljesku u lepinji :)

verujem da toga vise nema :)

to nije tu, kafic je gore gleda na visu poslovnu (ne znam da li i dalje postoji)
on je u zgradi ali je potpuno nezavistan od menze i nije spojen sa njom.
gore se nalazio rostilj kao u svakoj drugoj pecenjari i uzimas kao sto na ulici uzimas pljesku u lepinji :)

verujem da toga vise nema :)

Toga se ne secam... Ali se menze secam.. Jaoooooooooooooooooooooo majko bozja.............

Back