Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Dobro pitanje. Na prvom mestu skinny jeans, pamuchne majice svih boja i fazona (no likra), mnogo dobre shtikle (ili vishe njih , i pozeljno sa shtiklom preko 10cm ), dobre chizme, udobna trenerka, dobar kaputic i mnogo udobne tangice i bokserice. Mogla bih ovako do sutra...
Ali definitivno ne- shtras, shljokice, draguljchici, polihromija... Keep it simple...
Šta apsolutno moramo kupiti ove jeseni?
Meni je na prvim mestu jakna, i nekoliko sukanja (nešto sam preterala sa pantalonama, same pantalone u ormanu, a ja u farmericama...) pa haljina, najzad jedna da nije letnja, a o cipelama ne smem ni da mislim, nisam u stanju da prođem pored prodavnice cipela a da ne uđem, "samo da malo pogledam"...
I jao! Treba mi tašna! Onako, malo veća... Što sam videla jednu zelenuuuu!
Predpostavljam da se uglavom oblaci kod kuce a gde kupuje garderobu bi bilo pravo pitanje?
Salu na stranu,koleginica ima rafinirani ukus,odlicnu liniju i uvek manikir do perfekcije sto apsolutno pojacava utisak.