nikos1703
Ističe se
- Poruka
- 2.143
ljudi, nešto sam gledao na netu..iskreno oko nlo nemam svoj stav jer to nikad nisam video u zivotu, a i da jesam verovatno bi mislio da sam pijan..elem ,slušao sam neke dokumentarce pa se NLO objasnjava sa nekoliko strana. po meni najrealnija kaze da je to u stvari neki hologram samo,tj da uopšte nije materijalno već da se neko zavitlava nekim kao svetlima i zracima, sto uopšte nije cudno s obzirom na to da ja imam onaj laser koji na 100 metra udaljen zid baca jasno golu žensku,mogu da zamislim šta sve mogu da imaju po vojnim labortorijama i magacinima..u prilog ovoj tezi ide i to sto se nlo vrlo lako menjaju putanje nestaju pa se pojavljuju, krse zakone fizike , tako da sve ukazuje da se neko igra nekom jacom baterijskom lampom ili kako već.
druga teza je da se radi o tajnom oruzju ovozemaljske proizvodnje
treća je da su to vanzemaljci
a četvrta teza kaže da su u stvari to demoni koji obmanjuju narod..
ima dosta "dokumentaraca" o svakoj tezi pojedinačno, pa da ja ne bih sada lepio to ovde jer moram na posao, ajte vi kad što god interesantno nadjete turite ovde pa da svi gledamo..naravno ako hocete i kazite koja vam od ovih teza najvise pije vodu i malo da raspravljamo. eto jedna fina temica.pozz
druga teza je da se radi o tajnom oruzju ovozemaljske proizvodnje
treća je da su to vanzemaljci
a četvrta teza kaže da su u stvari to demoni koji obmanjuju narod..
ima dosta "dokumentaraca" o svakoj tezi pojedinačno, pa da ja ne bih sada lepio to ovde jer moram na posao, ajte vi kad što god interesantno nadjete turite ovde pa da svi gledamo..naravno ako hocete i kazite koja vam od ovih teza najvise pije vodu i malo da raspravljamo. eto jedna fina temica.pozz