Šta su zapravo NLO!

nikos1703

Ističe se
Poruka
2.143
ljudi, nešto sam gledao na netu..iskreno oko nlo nemam svoj stav jer to nikad nisam video u zivotu, a i da jesam verovatno bi mislio da sam pijan..elem ,slušao sam neke dokumentarce pa se NLO objasnjava sa nekoliko strana. po meni najrealnija kaze da je to u stvari neki hologram samo,tj da uopšte nije materijalno već da se neko zavitlava nekim kao svetlima i zracima, sto uopšte nije cudno s obzirom na to da ja imam onaj laser koji na 100 metra udaljen zid baca jasno golu žensku,mogu da zamislim šta sve mogu da imaju po vojnim labortorijama i magacinima..u prilog ovoj tezi ide i to sto se nlo vrlo lako menjaju putanje nestaju pa se pojavljuju, krse zakone fizike , tako da sve ukazuje da se neko igra nekom jacom baterijskom lampom ili kako već.
druga teza je da se radi o tajnom oruzju ovozemaljske proizvodnje
treća je da su to vanzemaljci
a četvrta teza kaže da su u stvari to demoni koji obmanjuju narod..
ima dosta "dokumentaraca" o svakoj tezi pojedinačno, pa da ja ne bih sada lepio to ovde jer moram na posao, ajte vi kad što god interesantno nadjete turite ovde pa da svi gledamo..naravno ako hocete i kazite koja vam od ovih teza najvise pije vodu i malo da raspravljamo. eto jedna fina temica.pozz

"Neidentikovani leteci objekat" a sta je to i odakle dolazi? Oni ce ti reci pa....to su vanzemaljci.
Laz vanzemaljci ne postoje ali postoje demoni koji varaju bednog coveka da bi pomislio kako postoje drugi svetovi i bica.
Pojave "NLO" je testiranje napredne tehnologije (nedostupna javnosti) kako bi lazni Bog Antihrist kasnije cinio "cudesa" i varao ljude.
Eto cemu to vodi ko hoce da slusa.

Синдром Хазарског ћупа ;)
Ако сазнаш шта је Неиндетификовани Летећи Објекат, то значи да си га идентификовао, п'а самим тим престаје бити Неиндентификовани :deda:

Прва теза је мало вероватна јер има оних који су пали или оставили трагове на тлу.
Моје мишљење је да је друга теза једина истинита.
Трећа теза је безсмислица јер би Земља већ одавно била њихова колонија.
Трећа теза не може бити тачна јер демони делују на духовном нивоу.

Ne znam sta je NLO, ali da postoji - POSTOJI!

LICNO SAM GA VIDEO!

A ja nisam od onih osoba sto padaju u nesvest ako 5 minuta gledaju u nebo!
Ja sam mislio da nikad neću, ali eto baš letos u po bela dana sam ga video i to u dva navrata u razmaku od 10 minuta.

Da isključim odmah zlobne komentare: retko pijem, ne drogiram se, ne trošim lekove niti imam mentalnih problema (ovo poslednje imam i napismeno z:mrgreen: (ebg-a stroga pravila struke)).

Za mene je to NLO iz dva razloga:

Prvi je što je zaista bio oblog spljoštenog oblika, prečnika oko 10m, taman bez jasnih detalja, a bio je odaljen od mene nekih 300-400m i na visini od 50-tak metara.

Drugi je što se kretao potpuno bešumno i na način na koji nisam video da se kreće bilo šta man made.

Ja sam mislio da nikad neću, ali eto baš letos u po bela dana sam ga video i to u dva navrata u razmaku od 10 minuta.

Da isključim odmah zlobne komentare: retko pijem, ne drogiram se, ne trošim lekove niti imam mentalnih problema.

Za mene je to NLO iz dva razloga:

Prvi je što je zaista bio oblog spljoštenog oblika, prečnika oko 10m, taman bez jasnih detalja, a bio je odaljen od mene nekih 300-400m i na visini od 50-tak metara.

Drugi je što se kretao potpuno bešumno i na način na koji nisam video da se kreće bilo šta man made.
pa upravo ovo je zabluda jer nema logike da su besumni i takvog oblika cim nam je to servirano kroz filmove i knjige

ljudi, nešto sam gledao na netu..iskreno oko nlo nemam svoj stav jer to nikad nisam video u zivotu, a i da jesam verovatno bi mislio da sam pijan..elem ,slušao sam neke dokumentarce pa se NLO objasnjava sa nekoliko strana. po meni najrealnija kaze da je to u stvari neki hologram samo,tj da uopšte nije materijalno već da se neko zavitlava nekim kao svetlima i zracima, sto uopšte nije cudno s obzirom na to da ja imam onaj laser koji na 100 metra udaljen zid baca jasno golu žensku,mogu da zamislim šta sve mogu da imaju po vojnim labortorijama i magacinima..u prilog ovoj tezi ide i to sto se nlo vrlo lako menjaju putanje nestaju pa se pojavljuju, krse zakone fizike , tako da sve ukazuje da se neko igra nekom jacom baterijskom lampom ili kako već.
ima dosta "dokumentaraca" o svakoj tezi pojedinačno, pa da ja ne bih sada lepio to ovde jer moram na posao, ajte vi kad što god interesantno nadjete turite ovde pa da svi gledamo..naravno ako hocete i kazite koja vam od ovih teza najvise pije vodu i malo da raspravljamo. eto jedna fina temica.pozz

То су заправо, не индетификовани летећи објекти

"Neidentikovani leteci objekat" a sta je to i odakle dolazi? Oni ce ti reci pa....to su vanzemaljci.
Laz vanzemaljci ne postoje ali postoje demoni koji varaju bednog coveka da bi pomislio kako postoje drugi svetovi i bica.
Pojave "NLO" je testiranje napredne tehnologije (nedostupna javnosti) kako bi lazni Bog Antihrist kasnije cinio "cudesa" i varao ljude.
Eto cemu to vodi ko hoce da slusa.

Ako su ljudi jedina ziva bica u kosmosu, s obzirom na njegovu velicinu, onda je to besmisleno trosenje prostora. Pre ce biti da kosmos vri od zivota.

Ljudi pogledajte malo na internetu o programu zvanom Project Blue Beam. Kao sto je nikos rekao hologramski se moze projektovati bilo sta na nebo slicno kao u sci fi filmovima. Cilj je da se koristi fake alien invasion kako bi se nametnuo svetu NWO. Kao sto je neki americki predsednik rekao(ne znam koji je stvarno :D) Sve sto svetu treba je spoljna pretnja kako bi svi prihvatili jednu svetsku vladu. Look it up

Ako su ljudi jedina ziva bica u kosmosu, s obzirom na njegovu velicinu, onda je to besmisleno trosenje prostora. Pre ce biti da kosmos vri od zivota.

Naravno da vri od života, samo budala može da ne poveruje u to.
Čak, u našem susedstvu, na Marsu, su našli fosilizovane ostatke nekih ameba, trilobita, ne sečam se tačno čega... Našli su i vodu na nekom Jupiterovom satelitu, a voda plus svetlost i toplota stvara život kad tad.

Mislim, smešni su mi ovi verski fanatici, kao da umesto mozga imaju pileći paprikaš u glavi...

language of light...

Imagen3.jpg

Back