sta su vam zene najcesce zamerale?:)

Nemam previse kontakta se zenskim svetom, a i brzo to predje od smeskanja u neke druge vode, a bezazleni flert i osmesi mi i nisu zanimljivi.
A siguran sam da bi moja voljena osoba super prihvatila sto me je neka cura zvala na "druzenje" kod nje u stan, a ja cvecka, naivan, ni na koji nacin je nisam "isprovocirao" na tako nesto. :andjeo:

Mada i nisam ja za ta druzenja i nisam se nikada upustao u tako nesto, a i takve retke ponude se uvek zavrsavaju na prici samo.
A i zene nekako nanjuse takvo ponasanje, a mozda samo paranoisu za svaku ("musko je to, naskocio bi na prvu koja mu pridje, cim se on mota / motao oko nje, ckopacenik"), pa i corava koka ubode zrno nekada.

U vezi nikakve ponude ili provokacije se strane, ne, ne.

Pa sta znam. Ja uvek imam 3-4 rezervne varijante prve klase, pa 3-4 rezervne varijante druge klase.:mrgreen::lol:

- - - - - - - - - -

a poenta teme je da dodjemo do inf u cemu najcesce ribe grese a za sta su najcesce uprawu,dje da usmere swoje detektiwske akcijeXD

Cemu to? To je tako zaludan posao.:roll:
A ako bas zelis da se igras Serloka Holmsa sve se svodi na nadzor mobilnog i mozda kompa.:lol:
Obrati paznju da li ima drugi mobilni koji drzi ko zna gde u steku u kuci tako da ako ne zivite zajedno moraces da budes i provalnik.:mrgreen:

konstatujte ponekad zezanje u delovima mojih poruka;)
a poenta je sto sam razmislja o ribama kako se cesto svadjaju i vriste,pa reko da postavim temu,dje ce hrabri da reknu zbog cega su opravdano,a zbog cega nezasluzeno ogluveli od umilih glasica?:lol:

- - - - - - - - - -

dal su imali iskustva sa nekim ludacama:lol:,i generalno gde najvise ribe grese a gde su najvise u pravu?XD

a poenta je sto sam razmislja o ribama kako se cesto svadjaju i vriste,pa reko da postavim temu,dje ce hrabri da reknu zbog cega su opravdano,a zbog cega nezasluzeno ogluveli od umilih glasica?:lol:

- - - - - - - - - -

dal su imali iskustva sa nekim ludacama:lol:,i generalno gde najvise ribe grese a gde su najvise u pravu?XD

Vrište tamo gde su muškarci sline i gde im se može... Meni nijedna nije vrištala, veruj mi...

Moje iskustvo, a i momaka sa kojima se druzim, ljubomra, paranoja, pa ubija u mozak.
Znam tako momka, lep, druzeljubiv, okruzen ljudima, takav mu je posao posto konobarise, pa je okruzen i devojkama neretko, a momak ne mesa posao i zadovoljstvo, da mesa pohvalio bi se sigurno :per:.
Medjutim, njegova bolja polovina sizi zbog toga, optuzuje ga, proverava poruke, uzas. Momak svaku poruku brise, ne daj boze da mora zbog posla da pozove koleginicu i da mu ona u poruci odgovori sa smajlijem, pa hebo je jeza.

Da se razumemo, nije da mu se nije desilo da se nabacuje neka pijana (nadje se tako neka da se nabacuje jednom u 5-6 meseci), i to svakakve "ribetine" ali uvek je kulturno odbije (jes da ga je bolela dusa zbog toga :D al' ispao je covek).

Tako da, zene zbog takvih stvari size, jos kada bi znale zasto smo gledali slike njene koleginice sa mora u jednom jako jako uskom bikiniju, i sta nam je tada prolazilo kroz glavu, i koju bi sve opalili, i razgovore u cetiri oka pa gadno bi bilo. Ali muskarci smo, imamo oci, imamo zelje. Nisu ni zene mnogo bolje po tom pitanju, ali ok.

U svakom slucaju, nema problema dok se gleda a ne dira. Ni meni bas ne bi bilo lepo da znam da balavi, da ne kazem vlazi na mog komsiju, kada onako dodje iz teretane, gladak, znojav, utegnut, a ja sa dlakavom stomacinom umacem cips u sos od spageta dok sedim bez majice ispred kompa.
Ali boze moj, ima oci, ima zelje, dok ne dira komsiju dobro je.

- - - - - - - - - -

ti postavis temu bez nekog smernog uvoda i onda ocekujes da ti mi vodimo temu

ti postavis temu bez nekog smernog uvoda i onda ocekujes da ti mi vodimo temu

ja sam lepo napisala al posto vidoh da se neki batrgaju,sledeci put prilazem sliku sa uputstvom:P:lol:

- - - - - - - - - -

Moje iskustvo, a i momaka sa kojima se druzim, ljubomra, paranoja, pa ubija u mozak.
Znam tako momka, lep, druzeljubiv, okruzen ljudima, takav mu je posao posto konobarise, pa je okruzen i devojkama neretko, a momak ne mesa posao i zadovoljstvo, da mesa pohvalio bi se sigurno :per:.
Medjutim, njegova bolja polovina sizi zbog toga, optuzuje ga, proverava poruke, uzas. Momak svaku poruku brise, ne daj boze da mora zbog posla da pozove koleginicu i da mu ona u poruci odgovori sa smajlijem, pa hebo je jeza.

Da se razumemo, nije da mu se nije desilo da se nabacuje neka pijana (nadje se tako neka da se nabacuje jednom u 5-6 meseci), i to svakakve "ribetine" ali uvek je kulturno odbije (jes da ga je bolela dusa zbog toga :D al' ispao je covek).

Tako da, zene zbog takvih stvari size, jos kada bi znale zasto smo gledali slike njene koleginice sa mora u jednom jako jako uskom bikiniju, i sta nam je tada prolazilo kroz glavu, i koju bi sve opalili, i razgovore u cetiri oka pa gadno bi bilo. Ali muskarci smo, imamo oci, imamo zelje. Nisu ni zene mnogo bolje po tom pitanju, ali ok.

U svakom slucaju, nema problema dok se gleda a ne dira. Ni meni bas ne bi bilo lepo da znam da balavi, da ne kazem vlazi na mog komsiju, kada onako dodje iz teretane, gladak, znojav, utegnut, a ja sa dlakavom stomacinom umacem cips u sos od spageta dok sedim bez majice ispred kompa.
Ali boze moj, ima oci, ima zelje, dok ne dira komsiju dobro je.

brate ja da vidim da mi neko proverava poruke ja bi to sutnula:)
msm koji je sa njim ako mu ne veruje...

sta su vam zene najcesce zamerale a nisu bile u pravu(tipa ti si uradio to i to,ili lazes me za to i to,pusis,pijes,vatas komsinicu:lol:),i obrnuto
sta su vam zamerale a bile su u pravu(sto vi naravno nikad niste priznali):lol::mrgreen:?
:ceka::jede2:
ok onda cu da odgovorim, zena nikad nije u ptavu

- - - - - - - - - -

ja sam lepo napisala al posto vidoh da se neki batrgaju,sledeci put prilazem sliku sa uputstvom:P:lol:

ok, shvatio sam temu, procitao sam 3 puta, ebo me dokonog

- - - - - - - - - -

moja preporuka ti je:to sto mislis zadrzi za sebe,a dragoj sa smeskom uvek kazi da je naaaaaaaaaaaaaaaaajpametnija u celoj vasioni:Dsvi ce znati da lazes al svi ce docekati srecan kraj:mrgreen::lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

ko je taj Dokonog?:lol:i zasto mu dozvoljavas te stvari?:lol::PPPP

- - - - - - - - - -

Boldovano, ne konstatujes ni ti moje zezanje pa sto bih ja tvoje.:kafa::lol:

Cim histerise, histerise zbog sebe, ja devojke ne varam prosto, jer mi je to totalno nepotrebno, a ako pocne da mi prebacuje za neku levu, ja je samo ozbiljno pogledam u oci i kazem joj da oko toga uopste ne treba da se brine i da je najbolje da to potpuno iskljuci iz svesti.

Moje iskustvo je da obicno histerisu zbog licnih razloga i neuspeha, nekakvih frustracija.
Lose je kada devojka pokusava da uspostavi neku kontrolu :roll: i pocne da ispituje, mada mene nema smisla da kontrolise.:roll:
To je tolko besmisleno da nemam reci.:kafa::lol:

- - - - - - - - - -

Nisam imao iskustvo sa ludacama.;)

brate ja da vidim da mi neko proverava poruke ja bi to sutnula:)
msm koji je sa njim ako mu ne veruje...

Sheldon+makes+my+Thursday+nights_d84ff2_3336809.gif

Ma valjas mu ti, samo hoce da bude siguran da ga ne varas i ne pravis majmunom, jer ljudi neretko lazu, posebno o nekim flertovima tako.
Mada jbg, moras da verujes, postujes tudju privatnost a ne kao ludak da se ponasas.

Ja ludim na svako ugrozavanje privatnosti, i nema potrebe da mi neko cita sta ja pisem na forumu ili sa nekim privatno. Jest' da se ne ponosim onim sto napisem / lupim i da ima tu svakakvih stvari, jos ako krenu muske price ili razvezem jezik :D, ali razloga za uzbunu i varanje, ne.
E sad sto ja i drugar prodiskutujemo o atributima zgodne kasirke i sta bi radili sa njima, pa jbg, muskarci smo, mora malo :mrgreen:.

Mada kazu da je ljubomora osecaj nedostatka ljubavi, paznje, pa tada treba pokazati toj osobi da nam znaci, da je volimo, a ako i tada paranoise, e onda je to vec problem.

Sheldon+makes+my+Thursday+nights_d84ff2_3336809.gif

Ma valjas mu ti, samo hoce da bude siguran da ga ne varas i ne pravis majmunom, jer ljudi neretko lazu, posebno o nekim flertovima tako.
Mada jbg, moras da verujes, postujes tudju privatnost a ne kao ludak da se ponasas.

Ja ludim na svako ugrozavanje privatnosti, i nema potrebe da mi neko cita sta ja pisem na forumu ili sa nekim privatno. Jest' da se ne ponosim onim sto napisem / lupim i da ima tu svakakvih stvari, jos ako krenu muske price ili razvezem jezik :D, ali razloga za uzbunu i varanje, ne.
E sad sto ja i drugar prodiskutujemo o atributima zgodne kasirke i sta bi radili sa njima, pa jbg, muskarci smo, mora malo :mrgreen:.

Mada kazu da je ljubomora osecaj nedostatka ljubavi, paznje, pa tada treba pokazati toj osobi da nam znaci, da je volimo, a ako i tada paranoise, e onda je to vec problem.

Muškarci ste tek kad odradite kasirku hahaha :D

Ljubomora je osećaj kad jedna osoba zna da je ova druga bolja i čuva je od drugih :D

Muškarci ste tek kad odradite kasirku hahaha :D

Ljubomora je osećaj kad jedna osoba zna da je ova druga bolja i čuva je od drugih :D

Iz nekog svog iskustva mogu reci da je ovako kako ti kazes. Ljubomorni jednostavno smatraju da je onaj drugi bolji, zgodniji, pozeljniji, i onda ga "brani" od drugih jer misli da zato sto je ovaj zgodniji, lepsi, privlacniji da ga salecu stalno.
To je hronicna ljubomora, neka licna nesigurnost, manjak samopouzdanja.

Back