- Poruka
- 2.553
Nemam previse kontakta se zenskim svetom, a i brzo to predje od smeskanja u neke druge vode, a bezazleni flert i osmesi mi i nisu zanimljivi.
A siguran sam da bi moja voljena osoba super prihvatila sto me je neka cura zvala na "druzenje" kod nje u stan, a ja cvecka, naivan, ni na koji nacin je nisam "isprovocirao" na tako nesto.
Mada i nisam ja za ta druzenja i nisam se nikada upustao u tako nesto, a i takve retke ponude se uvek zavrsavaju na prici samo.
A i zene nekako nanjuse takvo ponasanje, a mozda samo paranoisu za svaku ("musko je to, naskocio bi na prvu koja mu pridje, cim se on mota / motao oko nje, ckopacenik"), pa i corava koka ubode zrno nekada.
U vezi nikakve ponude ili provokacije se strane, ne, ne.
Pa sta znam. Ja uvek imam 3-4 rezervne varijante prve klase, pa 3-4 rezervne varijante druge klase.

- - - - - - - - - -
a poenta teme je da dodjemo do inf u cemu najcesce ribe grese a za sta su najcesce uprawu,dje da usmere swoje detektiwske akcijeXD
Cemu to? To je tako zaludan posao.

A ako bas zelis da se igras Serloka Holmsa sve se svodi na nadzor mobilnog i mozda kompa.

Obrati paznju da li ima drugi mobilni koji drzi ko zna gde u steku u kuci tako da ako ne zivite zajedno moraces da budes i provalnik.