Софија
Legenda
- Poruka
- 54.739
Kao sto sam odmah naglasio,uopste mi nije namera da omalovazim bilo koga i razumem da nemozemo svi da imamo isto misljenje.Isto vazi i za ostale koji dele misljenje forumasice kojoj sam odgovorio u predhodnom postu.
Problem je u tome da ovde vecina ljudi ne shvata znacenje reci "humanost" i "dobrovoljno".Da li je neko nekoga terao da daje novac za ovu akciju a da mu deca pri tom trpe gladna?Nebih rekao.
Kada das dinar prosjaku sa ulice,dali cekas da ti on napise priznanicu ili ga kontaktiras posle pola godine da ti podnese raport za sta je potrosio taj dinar?
Druga stvar-kako to da su odjednom svi vrhunski pravnici pa znaju kako funkcionise ostavinska rasprava?Vrhunski bankari pa znaju kako i po kom osnovu funkcionise transfer novca?Vrhunski lekari pa su odmah znali da devojcica nece preziveti i da je sve bilo mucka i znaju koliko kosta koja pumpica za srce?Vrhunski pogrebnici pa znaju koliki su troskovi koje sahrane?
Kako?Na osnovu pisanja jednog tabloida.
Zasto malo dublje ne pogledate i razmislite u cemu je poenta ovagvog pisanja kurira i zasto su samo oni vodili ovako agresivnu i prljavu kampanju?
Pa cak je i sam kurir priznao da su pare na racunu,da nije podignut ni dinar i da je dokazano da nisu imali pravo da obave transfer novca.U cemu je problem?
Хоћеш ти да ми објасниш која их је правна ''квака'' спречила да проследе новац другој оболелој деци и још увек то не чине?