Sta stoji iza tebe?

Ok ljudi se razilaze
al cemu nicim izazvano pljuvanje i unizavanje nekog?

Primetio sam tendenciju da zene kad zbrisu od mene redovno naprave bauka, ocrne me i nagarave, predstave me jos gorim nego sto jesam, valjda im tako lakse, valjda tako moraju dok ne prodju ti teski trenuci. Posle uglavnom budemo ok, i smesno je, jasno je da nisam bauk, da je frka bila nepotrebna, da sam dzabe trpeo njihove hirove, vec sam se navikao na svakakve pausalne ocene moje licnosti tokom lomova. :) Hit nad hitovima je bio zakljucak da ne volim zivotinje, a bilo je tu svega i svacega. :lol:

Ja se samo spakujem i odem kad dođe do ivice. Treba mi mnogo da dođem do nje ali kad je ugledam, znam da smo sve rekli .
I ne upuštam se u onaniju zašto je i kako došlo do kraja. Okrenem se i isparim kao etanol.....

Kao trol?
Tacno je da zene ne vole, ali svaku svoju emociju brane vrlo srcano, najcesce iracionalno. Tako da izmisljas nesto sto ne vazi, kakogod ti to razumela.

ja ustvari njima nedostajem, oni mene mnogo vele cim toliko pricaju o meni i salju poruke :mrgreen:

rekla kazala, neko ih je u moje ime zesce nalozio, msm ja znam i ko i sta i kako al mi ne pada na pamet da se raspravljam niti da reagujem na provokacije, jer nemam veze sa celom pricom

..da neka cica sa velikim poprsjem
462_1000.jpg

Back