Sta stoji iza tebe?

Ok ljudi se razilaze
al cemu nicim izazvano pljuvanje i unizavanje nekog?

Povrijedjeni su :) ili su balkanci. ... edno od to dvoje

cime? svojim manjkom muskosti?

Moram da vas razocaram,muskarci uopste ne pricaju toliko o bivsim devojkama.Tacnije,moze se reci da ne pricaju uopste.Ni dobro ni lose.O trenutnim,da,o potencijalnim poprilicno ali o bivsim veoma retko.I poznata je cinjenica da su zene mnogo sklonije ogovaranju bivsih ljubavi.
Tako da to balkanac,sujeta,ego i slicno mozete okaciti macku o rep kada se radi o ovome.

Moram da vas razocaram,muskarci uopste ne pricaju toliko o bivsim devojkama.Tacnije,moze se reci da ne pricaju uopste.Ni dobro ni lose.O trenutnim,da,o potencijalnim poprilicno ali o bivsim veoma retko.I poznata je cinjenica da su zene mnogo sklonije ogovaranju bivsih ljubavi.
Tako da to balkanac,sujeta,ego i slicno mozete okaciti macku o rep kada se radi o ovome.

Mozda ne o devojkama ali da vidiš šta će biti kad ga žena ostavi ....
O bivšoj ženi drvlje i kamenje

ja nemam s tim problem da se poravnaju racuni,da vidimo ko je koliko ulozio i sta je slagao

nemam ni ja
i nista nikom nisam lose rekla ili uradila
sad mu malo sto me bez razloga pljuje nego primam pozive od njegovih ortaka kako mu cimam novu devojcicu
au jbt sta sve necu da dozivim
msm ne znam sto covek izmislja takve price
nit nekom nesto pricam nit me zanima
sve sam ih pozdravila otisla 150km od bgda i sad mene cimaju o boze

- - - - - - - - - -

ma bre ne znam sto me uzimaju u usta
em me pljuje em sad i ti pozivi
nek me ostave na miru ja nikog ne diram

Back