Say it right
Buduća legenda
- Poruka
- 28.194
Ok ljudi se razilaze
al cemu nicim izazvano pljuvanje i unizavanje nekog?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok ljudi se razilaze
cime? svojim manjkom muskosti?Povrijedjeni suili su balkanci. ... edno od to dvoje
ja nemam s tim problem da se poravnaju racuni,da vidimo ko je koliko ulozio i sta je slagaoOk ljudi se razilaze
Kako je to slatko, pljuvaćemo muškarce i balkance generalno, ništa vi tu niste, ih![]()
Araone, evo ja, ja sam dusa, nikad nista skrivila nisam....zato sam nailazila na divne momke, pune razumevanja, kao sto sam i sama![]()
dovoljno da se ne bih osecala zlovoljno![]()
Znaći sramota ti kazati brojku
![]()
Ok ljudi se razilaze
cime? svojim manjkom muskosti?
Ok ljudi se razilaze
Povrijedjeni suili su balkanci. ... edno od to dvoje
cime? svojim manjkom muskosti?
Naravno![]()
Moram da vas razocaram,muskarci uopste ne pricaju toliko o bivsim devojkama.Tacnije,moze se reci da ne pricaju uopste.Ni dobro ni lose.O trenutnim,da,o potencijalnim poprilicno ali o bivsim veoma retko.I poznata je cinjenica da su zene mnogo sklonije ogovaranju bivsih ljubavi.
Tako da to balkanac,sujeta,ego i slicno mozete okaciti macku o rep kada se radi o ovome.
ja nemam s tim problem da se poravnaju racuni,da vidimo ko je koliko ulozio i sta je slagao
Moram da vas razocaram,muskarci uopste ne pricaju toliko o bivsim devojkama.Tacnije,moze se reci da ne pricaju uopste.Ni dobro ni lose.O trenutnim,da,o potencijalnim poprilicno ali o bivsim veoma retko.I poznata je cinjenica da su zene mnogo sklonije ogovaranju bivsih ljubavi.
Tako da to balkanac,sujeta,ego i slicno mozete okaciti macku o rep kada se radi o ovome.