infidel:Ja sam hteo da nastavim Hitlerov rad, al ne mogu.
Mada odradicu to donekle (pobicu crnce i zutokozce)
Ovo je zabrinjavajuce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
infidel:Ja sam hteo da nastavim Hitlerov rad, al ne mogu.
opet isti komentar 8)mortishaaa:
thanx :wink:bleach:opet isti komentar 8)mortishaaa:
ooodlicna kombinacija smajlija :wink: 8)
ops:
ops: 8)
:wink: :wink: :wink:mortishaaa:thanx :wink:bleach:opet isti komentar 8)mortishaaa:
ooodlicna kombinacija smajlija :wink: 8)
ops:
ops: 8)
i :wink:
znaaaaaaaaam...mortishaaa:
tacno sznam o cemiu pricas.. tako su primamnljivi..bleach:znaaaaaaaaam...mortishaaa:
prosto ne mogu da prestanem da ih redjamops:
:wink: :wink: :wink: 8)
hihihihihhihihihihihimortishaaa:tacno znam o cemu pricas.. tako su primamljivi..bleach:znaaaaaaaaam...mortishaaa:
prosto ne mogu da prestanem da ih redjamops:
:wink: :wink: :wink: 8)![]()
:shock: :? 8)
![]()
![]()
ops:
![]()
:wink:
![]()
![]()
![]()
:wink:
8)
Ja cu da sledim Djenerala Drazu!absonic:E pa ja tu kada pojastem i budem vejiki nastaviti rad marsala Jospha Broza Tita...infidel:Ja sam hteo da nastavim Hitlerov rad, al ne mogu.
emy_331:Ja cu da sledim Djenerala Drazu!absonic:E pa ja tu kada pojastem i budem vejiki nastaviti rad marsala Jospha Broza Tita...infidel:Ja sam hteo da nastavim Hitlerov rad, al ne mogu.
a ne te zutokljunce!![]()
emy_331:Kao klinka sam zelela da budem policajac-prosto sam obozavala te 'divne cuvare reda i zakona'....a sada ih ne podnosim,kada vidim ta stvorenja u plavim uniformama najezim se(imam razloga!),pa sam onda zelela da budem doktorka....mada ova faza sa pandurima je najduze trajala!
Javi da te gledamo, ili citamo...banjalučanka:ako bog da biću neki novinar ili voditelj na tv-u ili radiju...![]()