shushu
Iskusan
- Poruka
- 6.962
unknownbg:ako uz čizmice idu i minići....
Luka pusti ti chizmice i minice i dodji na msn
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
unknownbg:ako uz čizmice idu i minići....
rich bitch:sta ste u stanju da uradite osobi koja vas: ogovara, nervira, otima vam decka, uznemirava vas telefonom, okrivljuje vas za nesto s cim nemate nikakve veze?
da li bi ste joj se osvetili ili biste i vi nju ogovarali,ili biste cak bili u stanju da ubijete tu osobu?
slusam vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
osveta je preslatkaMadonnaGirl:ma naravno da bih se svetila
osveta je slatka...........
Ccccccc!No no,pi kakano!!!Osveta ne valja!!!To se zove vracanje istom merom!!! 8-)rich bitch:osveta je preslatka
rich bitch:sta ste u stanju da uradite osobi koja vas: ogovara, nervira, otima vam decka, uznemirava vas telefonom, okrivljuje vas za nesto s cim nemate nikakve veze?
da li bi ste joj se osvetili ili biste i vi nju ogovarali,ili biste cak bili u stanju da ubijete tu osobu?
slusam vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uff kako ste vi cure zlokobne... i shto je najgore 90% vas je takvo- ovamo se druze, a ovamo...Medlin89:Hm... kad me neko ogowara i nerwira... Pa ja se tad i inat druzim sa tom osobom koja me je ogowarala, toliko se druzim da ta osoba koja me je ogowarala pomisli da sam joj najbolja drugarica.... E onda kad se ona najmanje nada, ja joj wratim za owo sto me je ogowarala..I posle toga uwek mi se izwini ta osoba sto je pricala swasta meni iza ledja.. Tralalala.. I nikad ne wolim da cutim, uwek moram da wratim... Tralalalalaa