sta ste u stanju da uradite,kad vas neko iznervira?

rich bitch:
sta ste u stanju da uradite osobi koja vas: ogovara, nervira, otima vam decka, uznemirava vas telefonom, okrivljuje vas za nesto s cim nemate nikakve veze?
da li bi ste joj se osvetili ili biste i vi nju ogovarali,ili biste cak bili u stanju da ubijete tu osobu?
slusam vas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma naravno da bih se svetila
osveta je slatka...........

nerviram se kad me ogovaraju, lazu, prete batinama, kurce se, psuju roditelje i govore preda mnom lose o mojoj sestri ili najboljoj drugarici... e sad... kad ogovaraju - iskuliram... kad me lazu (a saznam!) - zavrsim sa svakom vezom koju smo do tada imali! kad prete batinama oni koji su jaki samo sa 10 iza njih - savatam iza coska kad nema njih 10 ili posaljem druga ako je taj muskog roda (to je bilo samo jednom... mislim da je musko hteo da me udari...) kad se neko kurci - spustim ga ne zemlju, a ako se ne spusti onda pocnem da histerisem i na kraju ga/je oteram... kad mi psuju roditelje i rodbinu (blizu) - spremna sam i da se potucem... (ali samo kad su ozbiljni... svaki dan mi kazu 1000 puta ***** ti kevu iz zezancije...) a kad mi ogovaraju sestru ili cecu posteno ih izvredjam i sve moje ortake okrenenem protiv te osobe... (i to uglavnom jer cecu i nju svi volimo...) mislim da je to to...

rich bitch:
sta ste u stanju da uradite osobi koja vas: ogovara, nervira, otima vam decka, uznemirava vas telefonom, okrivljuje vas za nesto s cim nemate nikakve veze?
da li bi ste joj se osvetili ili biste i vi nju ogovarali,ili biste cak bili u stanju da ubijete tu osobu?

Hm... kad me neko ogowara i nerwira... Pa ja se tad i inat druzim sa tom osobom koja me je ogowarala, toliko se druzim da ta osoba koja me je ogowarala pomisli da sam joj najbolja drugarica.... E onda kad se ona najmanje nada, ja joj wratim za owo sto me je ogowarala..I posle toga uwek mi se izwini ta osoba sto je pricala swasta meni iza ledja.. Tralalala.. I nikad ne wolim da cutim, uwek moram da wratim... Tralalalalaa

Medlin89:
Hm... kad me neko ogowara i nerwira... Pa ja se tad i inat druzim sa tom osobom koja me je ogowarala, toliko se druzim da ta osoba koja me je ogowarala pomisli da sam joj najbolja drugarica.... E onda kad se ona najmanje nada, ja joj wratim za owo sto me je ogowarala..I posle toga uwek mi se izwini ta osoba sto je pricala swasta meni iza ledja.. Tralalala.. I nikad ne wolim da cutim, uwek moram da wratim... Tralalalalaa
uff kako ste vi cure zlokobne... i shto je najgore 90% vas je takvo- ovamo se druze, a ovamo...
ja kad je takva situacija ne pricham sa tim drugim, a ja da njega ogovaram necju...

ako je bash nesto sto me izbaci iz takta, moze se desi da se i dokachimo...

Back