Šta ste u horoskopu? :)

Ko je rekao "dvolični"? Ma, ovo je blag izraz za ove beskarakterne osobe, koje misle jedno, drugo i treće, a rade nešto stodvadeseto. Površni, oduševe se nečim u prepodnevnim časovima, a već popodne pljuju po tome, dok su uveče u stanju da se zakunu da nikada, nikada, nikada nisu o tome čuli baš ni jednu reč. Pokušavaju da izigravaju manipulatore, dok je prava istina da se toliko upetljaju u svoje manipulacije i laži da ni sami posle više ne znaju ni šta su hteli ni gde su pošli. Mnogo hteo, mnogo započeo, ništa ne završio – eto prave istine o ovim osobama koje iritiraju do maksimuma svojom neprestanom pričom i ogovaranjem koga god stignu. Ako su vam obećali nešto sigurno je da se džabe nadate, jer su bez ikakvog osećaja odgovornosti. Perverzijo, ime ti je Blizanac, ali to ne rade iz prave strasti, već prosto zato što im je dosadno i što čak i tu mora non stop nešto da se menja i dešava. Ako želite da ih oterate od sebe, recite im da želite brak, decu i miran porodični život, nestaće u treptaju oka.

:D

svidja mi se ovaj negativni horoskop...evo nesto i za strelce

Stalno gnjavi svojom hvalisavošću, diže sebe u visine, uobražen do neverovatnih razmera, voli da priča, a ne voli da sluša, pa su pokušaji da ovoj osobi nešto objasnite ili je ubedite, unapred osuđeni na propast. Alavi su na hranu, a pare bez imalo razmišljanja rasipaju oko sebe, da bi posle kukali i bili nesrećni kada sve potroše. Totalno su površni, budalasti i nikada ne nauče, tako da iste greške ponavljaju iznova i iznova u životu. Na prvi pogleda izgledaju naivno, dok je prava istina da jednostavno nemaju dovoljno sposobnosti da koriste sopstveni mozak, pa upadaju u kojekakve ružne situacije. Skloni su svim porocima, klađenju, kocki, a i vole da lutaju od partnera do partnera, pa je njihova vernost prosto rečeno misaona imenica. Strelac želi da vas osvoji, i on će nasrtati, jer ne zna šta je to romantika i prefinjenost, vode se isključivo požudom. Nije potrebno da se trudite da ga oterate od sebe, on će otići sam, jer za njega predstavljate samo još jednu recku. Vezuju se samo kada se umore od lutanja.

...nesto nikada nisam mogla sa blizancima...druzimo se mi, sve je super ali ne verujem im...u hiljadu slucajeva se ponovilo istovetno ponasanje, slican odnos imam i prema ribama, ne mogu da stavim ruku u vatru sta misle, nemaju stabilnost u odnosu koju ja veoma cenim.

...to je negde i logicno, sazvezdje Riba je zapravo jedan ugao koji spaja dve duzi u jednoj tacki. Prva duz ide horizontalno a druga vertikalno, racvaju se i zato se kaze Ribe a ne Riba jer su to kao dve ribe...simbolicno oznacena kao dva lica, mutno, ne kaze sta misli...imam jake Ribe u natalnoj karti koje mi drze muski i zenski princip u vodenoj kuci, prirodnoj kuci skorpije i tacno je tako...najmutnija sam tamo gde su emocije prema suprotnom polu..

...za Blizance slicno vazi, nekome odgovara ali meni ne, isuvise sam fiksna kako u znaku i podznaku tako su mi fiksni i vrh neba i dno neba...volim da se pouzdam, osetim sigurno, predam i povedem, racunam i stojim kraj, ispred, iza nekog...a to bas i ne ide sa Blizancima, Ribama, Devicama i Strelcevima...dobri su za saradnju, drustvo, lagano provodjenje vremena ali ne umemo mi skupa na ozbiljno i duze...

he, he ribice prikriveni bludnici i razvratnici

Mučenici, ali ona vrsta mučenika koja najviše muči sve oko sebe, jer kada padaju u depresiju i crne misli, najviše vole da povuku što više ljudi za sobom. Hajmo sada malo da patimo – ovo se kod Riba nađe na meniju makar jednom dnevno, jer su nesposobni za suočavanje sa pravim životom i njegovim problemima, pa je najlakše da se malo tuguje nad sopstvenom sudbinom. Među njihovim znakom je najviše alkoholičara i stalnih posetilaca psihijatrijskih ustanova. Užasno su nesigurni, bez ikakve inicijative i pokreta, prepuštaju se da ih talasi života nose, čak ni ne pokušavajući da urade nešto za sebe ili promene nešto. To su večita deca, ali ne u smislu veselosti i sklonosti igri, već na taj način što su im stalno potrebni ljudi koji će da ih usmeravaju i vode kroz život, jer su mekani i pasivni pa je njima potrebna čvrsta ruka da se za nju drže, da ne bi potonuli totalno. Požudni su za hranu, za piće, i naravno za seks – jer su ovo prikriveni bludnici i razvratnici. Kritikujte ih i ubićete ih u pojam, sa suzama u očima će otići od vas.

he, he ribice prikriveni bludnici i razvratnici

Mučenici, ali ona vrsta mučenika koja najviše muči sve oko sebe, jer kada padaju u depresiju i crne misli, najviše vole da povuku što više ljudi za sobom. Hajmo sada malo da patimo – ovo se kod Riba nađe na meniju makar jednom dnevno, jer su nesposobni za suočavanje sa pravim životom i njegovim problemima, pa je najlakše da se malo tuguje nad sopstvenom sudbinom. Među njihovim znakom je najviše alkoholičara i stalnih posetilaca psihijatrijskih ustanova. Užasno su nesigurni, bez ikakve inicijative i pokreta, prepuštaju se da ih talasi života nose, čak ni ne pokušavajući da urade nešto za sebe ili promene nešto. To su večita deca, ali ne u smislu veselosti i sklonosti igri, već na taj način što su im stalno potrebni ljudi koji će da ih usmeravaju i vode kroz život, jer su mekani i pasivni pa je njima potrebna čvrsta ruka da se za nju drže, da ne bi potonuli totalno. Požudni su za hranu, za piće, i naravno za seks – jer su ovo prikriveni bludnici i razvratnici. Kritikujte ih i ubićete ih u pojam, sa suzama u očima će otići od vas.

Juuu! Nije tacno.
A ni za hranu i pice :mrgreen:

Back