Ériu
Veoma poznat
- Poruka
- 12.966
zar hriscanstvo nije protiv horoskopa i upotrebe istog?Uzas Subudai, blizanci su prevrtljivi,nestalni, i uopste... nepoverljivi. Mogu da zamislim dupli blizanci~~~~ Tebi je sudbina zapecacena![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zar hriscanstvo nije protiv horoskopa i upotrebe istog?Uzas Subudai, blizanci su prevrtljivi,nestalni, i uopste... nepoverljivi. Mogu da zamislim dupli blizanci~~~~ Tebi je sudbina zapecacena![]()
I ja isto i fantastično se slažemo. To su ljudi koji mogu da se prilagode svakoj situaciji i da se uvek dočekaju na noge. Mogu da budu zabavni, a mogu i da budu ozbiljni. U svakom slučaju, nikada nisu dosadni.Ja znam sve neke dobre blizance![]()
he, he ribice prikriveni bludnici i razvratnici
Mučenici, ali ona vrsta mučenika koja najviše muči sve oko sebe, jer kada padaju u depresiju i crne misli, najviše vole da povuku što više ljudi za sobom. Hajmo sada malo da patimo – ovo se kod Riba nađe na meniju makar jednom dnevno, jer su nesposobni za suočavanje sa pravim životom i njegovim problemima, pa je najlakše da se malo tuguje nad sopstvenom sudbinom. Među njihovim znakom je najviše alkoholičara i stalnih posetilaca psihijatrijskih ustanova. Užasno su nesigurni, bez ikakve inicijative i pokreta, prepuštaju se da ih talasi života nose, čak ni ne pokušavajući da urade nešto za sebe ili promene nešto. To su večita deca, ali ne u smislu veselosti i sklonosti igri, već na taj način što su im stalno potrebni ljudi koji će da ih usmeravaju i vode kroz život, jer su mekani i pasivni pa je njima potrebna čvrsta ruka da se za nju drže, da ne bi potonuli totalno. Požudni su za hranu, za piće, i naravno za seks – jer su ovo prikriveni bludnici i razvratnici. Kritikujte ih i ubićete ih u pojam, sa suzama u očima će otići od vas.
Šta ste u horoskopu, i da li vam to nešto znači, da li vam je to neki pokazatelj?![]()
Ja sam strelac u horoskopu, 04.12....![]()