gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Šta ste u horoskopu, i da li vam to nešto znači, da li vam je to neki pokazatelj?
Ja sam strelac u horoskopu, 04.12....

Ja sam strelac u horoskopu, 04.12....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blizanac - Raksa mnogo jakim uticajem nekih vatrenih planeta pa misle da sam ovan
![]()
do pre neku godinu pa sam se malo bavila time, interesantno mi je...ali to ne sluzi da se predvidi buducnost, vec da nam razjasni nase potencijale i da nam da smernice o toj energiji koju nosimo od rodjenja
Ма нема ту истине, каква бре енергија, то измишљотинеА иако је има, то треба да се превазиђе, такве ствари попут астрологије те чине робом на неки начин.
Šta ste u horoskopu, i da li vam to nešto znači, da li vam je to neki pokazatelj?![]()
ocigledno me nisi razumeo, daleko od toga da robujem tome, samo mi je interesantno bilo da citam...
a sad, ima li istine, ili ne...ne znam...ali znam da astrologiju proucavaju kao ozbiljan predmet na nekim od prestiznih americkih univerziteta, citala sam o tome...pazi, kaze neki tamo profesor...ako priznajemo da mesec ima uticaja na vodu, pomera okeane, utice na ljude...kako mozemo da oporeknemo da planete ne rade nesto slicno?
e sad...astrologija je u neko doba, na prelasku iz srednjeg veka, prestala da bude nauka, spojena je sa astrologijom...anatemisana od crkve itd...
u novije doba pretvorena u zezanje po tabloidima, u par recenica, uopsteno, neko blebetanje o danasnjem danu, zdravlju, ljubavi itd...gluposti...ljudi koji se time bave tvrde da je to poprilicno opsirna i precizna nauka...itd, itd...da ne davim vise
u svakom slucaju, ne volim da tvrdim nesto, ako nisam dovoljno informisana o tome![]()
Blizanac-blizanac-blizanac
ocigledno me nisi razumeo, daleko od toga da robujem tome, samo mi je interesantno bilo da citam...
a sad, ima li istine, ili ne...ne znam...ali znam da astrologiju proucavaju kao ozbiljan predmet na nekim od prestiznih americkih univerziteta, citala sam o tome...pazi, kaze neki tamo profesor...ako priznajemo da mesec ima uticaja na vodu, pomera okeane, utice na ljude...kako mozemo da oporeknemo da planete ne rade nesto slicno?
e sad...astrologija je u neko doba, na prelasku iz srednjeg veka, prestala da bude nauka, spojena je sa astrologijom...anatemisana od crkve itd...
u novije doba pretvorena u zezanje po tabloidima, u par recenica, uopsteno, neko blebetanje o danasnjem danu, zdravlju, ljubavi itd...gluposti...ljudi koji se time bave tvrde da je to poprilicno opsirna i precizna nauka...itd, itd...da ne davim vise
u svakom slucaju, ne volim da tvrdim nesto, ako nisam dovoljno informisana o tome![]()
Skorpija - Skorpija ... katastrofa
ne vjerujem ni u kakva pretskazanja, niti to pratim ali karakterne osobine vezane za ovaj znak sam sve pokupila do zadnjei to jako, jako izrazene
![]()