kosmopolit
Ističe se
- Poruka
- 2.344
fool for your lovin' NO MORE !!! ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo bre ti razocharani.. Kad cesh na popravni?kosmopolit:fool for your lovin' NO MORE !!! ....
ian:
uh....mlogo doblopcelica:brian ferry
i put a spell on you
Podrshka kazesh? Znachi tako mislish o svojoj drugarici..pih bre Kosmo. Shaljem te na popravni, shaljem tikosmopolit:ian:
hvala na podrsci , :?
Ja vishe volim da chujem Ninu Simon u tom sluchaju...d1:uh....mlogo doblopcelica:brian ferry
i put a spell on you
Podrshka kazesh? Znachi tako mislish o svojoj drugarici..pih bre Kosmo. Shaljem te na popravni, shaljem tikosmopolit:hvala na podrsci , :?
Od lepog lepom... ili ako bih sebe pogledalakosmopolit:lepo od tebe![]()
Guardian:Slusam Everly Brothers - You've lost that loving feeling...pesma je...uh! :wink:

Cekaj... Leia jos uvek spava... Ona se budi oko 3. Znaci jos je jutro po borcanskom satu! :wink:Incognito:Pa dobro... posto je nekima i sad jutro...
Princeza:Cekaj... Leia jos uvek spava... Ona se budi oko 3. Znaci jos je jutro po borcanskom satu! :wink:
Njena "jutarnja" pesma
"U dva (popodne)ce cistaci odneti djubre
u tri ce doneti jogurt i mleko
u sest ces krenuti na posao
u osam cu biti daleko!" :wink:
Incognito:ha ha... bash me slatko nasmeja... nego nemam vremena sad da razvlacim posto upravo izlazim... ali eto da vas obavestim da joj je Guardian sjeßo hard disk juce, pa se ona danas najverovatnije nece pojavljivati da ovo procita![]()
ian:Mene ovaj radio S ubi... joooj.. upomoc... gramofoni...