- Poruka
- 379.760
Da je prolazan i kratrak ili je još uvek život za vas nepoznanica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da je prolazan i kratrak ili je još uvek život za vas nepoznanica?
smrti nema. postoji samo putovanje iz sveta u svet.Da je prolazan i kratrak ili je još uvek život za vas nepoznanica?
Prava ljubav recimoRecimo da sam shvatila da ne može sve baš sada i odmah ..cesto i nen onako kako ja hocu i zamišljam i da je potrebno za neke stvari strpljenje
Ali zivisNišta posebno.
Živiš pa na kraju umreš- that's all folks![]()
Da, društveni smo, potrebno nam je društvo!Jedno znam sigurno da smo društvena bića i da taj kraj ne trebamo čekati sami.Većini se izgubi brzo trag posle smrti osim što najbliži misle na tebe, samo malen procenat ostane vječan kroz svoja umjetnička djela ili kao bitna figura u smislu istorije čovječanstva.Sve u svemu prde metla.
Lavkraft, Ligoti, Sapfe, Sioran i ostala ekipa lajkuje ovo.besmisleni eksces necega (svesti) sto nije trebalo da postoji, a postoji zahvaljujuc sporadicnim interakcijama kemijskog buckurisa
Da je prolazan i kratak i da je jedino vrijedno valjati gluposti sa pozitivnim ljudima.Da je prolazan i kratrak ili je još uvek život za vas nepoznanica?