mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.512
Sanjala sam tatu kako sedimo u nekoj kafani i narucujemo pesme i smejemo se i na kraju mi tata kaze: Vreme je da se pozdravimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ni ne treba mi taj ramkao sto postoji ono upoznavanje kad zena sedi za stolom,a na svakih pet minuta se menjaju muskarci,tako sanjam kako sedimo za stolom, i na svakih pet minuta se menjamo sa nekim kesama u kojima ima svasta.za pet minuta pregledas sta ima u kesi i onda moras da das onome drugom.kad je kraj,ona kesa koja je ispred tebe,e to smes da kupis za sto dinara
a jedna baba izvadila neki zeleni ram i krenula da ga stavlja u svoju tasnu,a ja.ne,nea ni ne treba mi taj ram
sta li je znacio taj san?
Сан каже да ћеш постати члан управног одбора Државне лутрије Србије.
Баба лопов симболизује стару гарнитуру.

)

Moju nekadašnju dobru drugaricu (Imao sam njen broj koji mi je ona dala, odgvarala mi je na poruke svojevremeno) Milicu A...
Sedimo u klupama, ja u poslenjoj ona u prvoj (u životu, u razredu smo oboje sedeli u prvim klupama) i vodi se neka opšta priča o viberu. Ja joj tražim da me doda na viberuona kao zapisuje, al neće da zapiše. Ja joj prilazim dajem joj neke proje, ona meni dinare. U životu uzimam i dva dinara na kasi u snu nisam hteo ni više od par stotina dinara, kažem "Neka, samo ti mene dodaj za prijatelja " I tu se san prekida...
PS Period sedenja sa Milicom A. u mojoj srednjoj školi je jedan od najlepših perioda u životu. Bila mi je kao sestra. Povremeno smo se sretali i na Ledinačkom jezeru na koje sam išao. Kasnije se udala i prestala mi je da mi odgovara na poruke, na fejsbooku me nije prihvatila za prijatelja (Nije ni odbila, ali svejedno-nijje prihvatila). Bila je mnogo lepa, ipak retko gledam nju kao i većinu mojih bivših simpatija, koje me mahom takodje nisu prihvatle za prijatelja na društvenim mrežama

i na sav uzas od mojih snova ja sam bila onako srecno mirna kad sam se probudila
...al sad ne mogu svega da se setim bas je bilo neko ludilo jos..
Sanjala sam kako jedem neke torte. Valjda sam gladna non-stop. Il da jedem il da spavam. I jos sam sanjala kako se svekrva preko skajpa zali nekoj drugarici jer ja necu 2. dete, a skajp joj sve na grudima pise, I ja to kopiram I onda joj zavalim samar![]()

Ovo ti je po psihijatrima cist alkoholicarski san alkosa u krizi.Sanjala sam tatu kako sedimo u nekoj kafani i narucujemo pesme i smejemo se i na kraju mi tata kaze: Vreme je da se pozdravimo.
Da znas.
- - - - - - - - - -
moderne traume![]()
Ovo ti je po psihijatrima cist alkoholicarski san alkosa u krizi.
Moguce.
Mada 19.02. je bilo tacno 6 meseci kako je tata umro a voleo je kafanu i svirace.