Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjam kako doktorki dajem medicinski karton svog deteta.

Ona otvori karton, kad na prvoj strani :zlud:

xavatar341997_12.gif.pagespeed.ic.eAaXBmO5sMeogD8gKG8j.jpg

Ispod slike čitava stana ispisanog teksta.
Auuuu, poče doktorka da zavija kao gladan vuk sa Kopaonika, ovo baš ne valja.:zroll:

hahaha :lol:

omg Antigon@, pa ti baš imaš ružne snove
ja sanjam žabe na pokretnim stepenicama ,ti vukove u dečjem kartonu :hahaha:

Meni je u početku bilo smešno kad neko napiše sanjao sam forumaša.:zroll:

Kako sanjao, pitam se ja, kad nekome ni oči nisi video.
Sada znam da je sasvim logično sanjati slike koje um ovde upija, kao i sam tekst sa ekrana.
Sve se odavde taloži negde u mozgu, pa sad, ko tako voli, neka izvoli.

Postali smo jedni drugima deo života iako to nismo imali u planu.

Sada znam da je sasvim logično sanjati slike koje um ovde upija, kao i sam tekst sa ekrana.

da, slažem se
bez obzira što se sve nestaje kad se ugasi računar, sekvence ovog "života" ovde ostanu
u nekoj pregrai mozga i onda podsvest reaguje kako reaguje u snu
pa kad se sve to istumba u glavi, od snova se napravi pravi vašar

ne sjećam se lika u snu,nisam ga ni vidio,čudno malo,ali je ipak logično da se dešava..
isto tako davno sam sanjao još jednog forumaša Mickey Fine,ali se ne sjećam sna,samo se sjećam da je bio u snu..

sinoć sanjao post od Antigone..kao nabrojala par nikova u postu i mene napisala zadnjeg,napisala samo Š i tri crna kruga umjesto zadnja tri slova..
nešto nas kao spomenula u negativnom kontekstu,ostalih nikova se ne sjećam
sve u svemu,u zadnje vrijeme svaku noć sanjam..-smajli duboko razmišlja-

Sanjala sam da veslam na nekom malom čamčiću u bazenu :eek: Primetim da je sestra sa druge strane bazena i da je povrdila glavu.

Iskočim iz tog čamčića, zaronim (dubok neki bazen) pokušavam da doplivam do nje i u tom momentu ispod primetim ogromnu crnu sklupčanu zmiju koju sam preplivala da bi došla do sestre. Brrrrr ogavnog li sna.

Inače ovo je drugi san ove godine koga se sećam. I prvi je bio o sestri. Kolko se ja brinem za nju, pa to više nije normalno.

Na ovu temu me je naveo moj nocasnji san..Setala sam moje kuce..vec je pao mrak..odjednom nas je napao copor pasa lutalica niodkuda...Uzela sam je u ruke plaseci se da je ne rastrgnu i krenula..oni su kidisali na mene pokusavajuci da nju dohvate..ujedali su me za nogu ..ruku ..branila sam se i trcala .zvala u pomoc...nigde nikoga ..uhh takav stah nisam osetila odavno..osetila sam bol na listu noge i videla krv..trceci sa njom u rukama..stigla sam do raskrsnice na kojoj je bio neki auto cekajuci zelno na semaforu ..lupala sam na prozor i otvorila vrata ...ubacila sam kuce na zadnje sediste i ja sam uletela..podivljali psi su skakali na kola..covek je krenuo i tu sam se probudila sva drhteci..Bio je to horor od sna i nepamtim kada sam ovako grozno sanjala...

Najpametnije da ih prijavis nadleznoj sluzbi.
I obavezno u urgentni idi da dokumentujes te ozlede pa naplati odstetu od grada.

Neke gluposti, sacuvaj boze, kao upalo mi nesto u sudoperu i dosla mi neka kao vracara da pomogne, sa sve nekim tamjanom koji se dimi, i pocela onako uplaseno da vadi neke nozekanje iz otvora u sudoperi, i ajd da su to neki kuhinjski nozevi nego sve neki bajoneti, neke macete brate... pazi kad me probudilo... nemojte nikad mesati vina... i nabavite masinu za pranje posudja... i ne odazivajte se na pozive za vojne vezbe... i proverite s nekom snasom da li erekcija funkcionise...

da mi je elektrika negde sakrila pse i ja idem negde okolo, kroz neke šumarke i dozivam ih
a njih nema pa nema...onda skrenem nekim putićem, sumrak, i vidim neku staru kolibu i na vratima stoji elektrika u kariranoj kućnoj haljini,
sa očešljanom kosom, crvenim lakovanim cipelama...

pitam je gde su mi psi, ona kaže: pse nećeš dobiti, ali crno vino hoćeš :eek::pop:
zatim, izvadi odnekud flašu vina i na njoj piše - Bigi i Roki

grlo me maltene boli od dranja, vikanja i dozivanja...neću više da spavam života mi :sad2:

sinoć sam gledo slike onih koji su iskakali sa bliznakinja tamo 2000 kad bilo to
misim slike onoga što od njih ostalo kad se prizemljili
i mislio sam da ću sanjam neke gluposti, košmari da ću iam, al ništa nisam imo nit sam nešto sanjo
ništa znači

opet sam svasta sanjao

u jednom momentu u poseti rodbini, ali bas ih je puno, odrasli deca, nekoliko porodica, cak i osoba iz detinjstva, kad tamo jedan dragi rodjak koji je umro pre skoro 20 godina. gledam cudim se, znam da znaju da je umro i svi se prave kao da je ok, kad sam se pozdravljao pozdravim se i sa njim

kasnije idem vozom, ali vagoni kao njujoski metro, sidjem u nesudjenom zavicaju, tamo smo mleli meso kroz ogromnu masinu za mlevenje mesa, malo lici na onokad se prave kobasice

imam neke povrede i treba mi lek. i stalno mi dolaze dve zene da mi donesu lek, medjutim ja to znam, ali nikada nisam kod kuce ili ne mogu da otovrim (?) i sete se one da me presretnu na pola puta tjah ova jedna sedne na bajs i krene da me presretne i ja skontam da je to drugarica moje drugarice. i odjednom ja idem pozeskom i nastaje haos..ljudi se pretvaraju u neka cudovista, samo pocnu da ricu i pretvore se. ja na stanici cekam bas i pricam sa nekim likom (poznajem ga, ali ne mogu da se setim ko je) i on samo meni kaze - idi, idi i pocne da se pretvara u to cudoviste i kao pocinju da gore ulice. ja brzo odem i udjkem u apoteku, a tamo ta drugarica drugarice i kao donela lek..dok sam isla srela sam kevu i ona sa mnom u apoteci i kao cekamo lek. medjutim neki covek ima prioritet navodno da njemu naprave drugi lek. i ja popyzdim i pridjem pultu i vidim tu dva lika zi teretane i pitam sto ne mogu da dobijem lek...kao covek ima prioritet. medjutim ovaj jedna mi kaze tiho da moraju da provere lek dal je to stvarno lek ili je droga ili je virus koji dovodi do transformacije ljudi. tu se probudim.

Back