Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ebote, ovaj internet svet odjekuje po snovima, pa samo žvizdi.:fdlan:

Sanjala sam da se Xela udaje za nekog neiživljenog muškarca.

Igraju u kolu, a on kibicuje sa strane i vata ženske za duope.:roll:

:rotf:

Obožavam te, majke mi. :lol: :heart:

Xela je udana, dakle san govori o tvojoj podsvesnoj zelji da se razvedes i ponovo udas, iako znas da bi to bilo glupo, otud ovaj neizivljeni u snu :malav:

Šta znaš, možda hoće mene da razvede. :zper:

A možda hoće da me upozori na te neiživljene. :sad2:

Nisu ti snovi za podcenjivanje, ne, ne. :nono2: :lol:

Sanjala sam da je jedno mnogo lepo plavooko muško biće taaako poružnelo da je to greota bila sanjati. :sad2:

I nije mi više bio zanimljiv. Došlo mi i da ga bijem u snu, kolko je nekako.... pa.... bezveze lik... :neutral:

I sanjala sam da je jedna budala i dalje budala, neko kukumakanje te budaletine, ne sećam se tačno šta, nije mi ni bilo interesantno.:manikir:

I tekst neke pesme, ali nikad čula pesmu, možda sam sanjala neki novi hit, pa zaboravila. :zcepanje:

Ako se setim još nečeg, dopisaću. :brus:

sanjala sam da zivim u postapokalipticnom drustvu, ono totalni raspad sistema i tako usvoji mene neka zajednica koja zivi u nekoj napustenoj vojnoj kasarni, lici malo na rojc samo sa vecim unutrasnjim dvoristem, i tako cilj je zadrzati to skloniste de zivimo jer ima gomila divljih grupa koje cvetaju u anarhiji i stalno nas napadaju. sve u svemu stalno neko skrivanje, tuce, trcanje, borbe ovo ono...a u medjuvremenu ja ko postena domacica nalazim vremena i da kuvam od splacina koje imamo....e i onda me je probudio zemljotres koji nije bio zemljotres nego sam ja imala lucidni san u kom sam shvatila da sam paralizovana i da ne mogu da se mrdnem ali da se sve oko mene trese i pada i tako dok nisam povratila potpuno svest i shvatila da se zapravo nista ne desava :)))))

Da brzo hodam na vodi, s lakocom se penjem uz uze i plesem u drvenoj kucici. Dobar osecaj.
E, da...onda sednem za sto, dodju dva muskarca, sednu i oni i pricaju mi nesto na engleskom, jedan od njih mi nudi casu vode.

Poslednja izmena:
A nije bio moj auto :rotf: i nisam ja vozila :andjeo: bila sam pešak i jedva sam uspela izbeći saobraćajku :sad2:

Sinoć, noćas, malopre šta li... sanjala sam plač, suze, gušenje u suzama maltene. Jedva sam ustala, glava me još uvek boli, odvratno.

Back