Bad_Wolf
Elita
- Poruka
- 21.926
ahaa......od svih ljudi da se zali na perverziju ja ti sanjam njega....sha ti radi podsvest
Paaaa, ne znamo, 'ajde nam pricaj o tome...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaa......od svih ljudi da se zali na perverziju ja ti sanjam njega....sha ti radi podsvest

i vec sam bila polu budna i nepokretna kad sam odjednom osetila na levoj ruci koja mi je stajala kraj glave kao dodire rudje ruke od lakta ka mojoj saci,prvo jedva primetne a posle sve agresivnije i tako dok mi saka nije bila oduzeta...onda sam odjednom imala osecaj da me ta ista moja obuzeta ruka gusi oko vrata al onako iz daljine,ko darth wader i krenula sam tesko da disem
i tako sam krkljala dok nisam konacno uspela da pokrenem telo 

grozno sam sanjala nocas!
opet sam dozivela paralizu u snui vec sam bila polu budna i nepokretna kad sam odjednom osetila na levoj ruci koja mi je stajala kraj glave kao dodire rudje ruke od lakta ka mojoj saci,prvo jedva primetne a posle sve agresivnije i tako dok mi saka nije bila oduzeta...onda sam odjednom imala osecaj da me ta ista moja obuzeta ruka gusi oko vrata al onako iz daljine,ko darth wader i krenula sam tesko da disem
i tako sam krkljala dok nisam konacno uspela da pokrenem telo
i onda kad sam upalila svetlo videla sam da sam da sam sklonila jastuk i da mi je jednim delom bio preko lica i da verovatno zato nisam mogla da disem
al je najgora stvar kad se mozak probudi a telo ni da se mrdne...i jos kad sopstvena ruka oce da me ugusi![]()

. Htela sam natrag kuci u "D" da se operem i obucem ali precicom, preko brda, vise nisam mogla, jer je blato bilo mekano i klizavo. Kako bih se malo popela, tako bih se odma opet odtociljala dole. Preostao mi je znaci, samo jos jedan put kojim sam se mogla vratiti, onako gola
i ukaljana a to je taj poznati preko SLO i Austrie.

ima tema
koristi pretrazivac![]()
...jako cudan san.
I još ga se zivo secam a ustala sam pre 2 h.
I još me drzi ta emocija koju sam imala u snu .
I to mi se cesto desava ...a onda pod utiskom sna izgubim potpuno osecaj sta je realno a sta fiktivno , sta sam sanjala a sta se desilo.
Ovog puta sanjala sam nekog koga po svim zakonima ovozemaljskim ne bi smela da sanjam.Pa jos i emociju izmedju nas .
![]()
I sad me to drzi prosto me nervira koliko me uzmuvalo.
Najvise jer kazu da su snovi nase zelje ili proekcije stvarnosti .
Pa jesu li ?
Sta sanjate ?
Imate li ovih "muka" ?

Neke stvari shvatiš tek u snu....jako cudan san.
I još ga se zivo secam a ustala sam pre 2 h.
I još me drzi ta emocija koju sam imala u snu .
I to mi se cesto desava ...a onda pod utiskom sna izgubim potpuno osecaj sta je realno a sta fiktivno , sta sam sanjala a sta se desilo.
Ovog puta sanjala sam nekog koga po svim zakonima ovozemaljskim ne bi smela da sanjam.Pa jos i emociju izmedju nas .
![]()
I sad me to drzi prosto me nervira koliko me uzmuvalo.
Najvise jer kazu da su snovi nase zelje ili proekcije stvarnosti .
Pa jesu li ?
Sta sanjate ?
Imate li ovih "muka" ?
Meni se to desi ponekad...
i nije mi problem sto sanjam i ne mislim da su snovi zelje ili projekcije stvarnosti....
problem mi je sto mi bude toliko lepo da mi zao da se probudim
i sto me posle ta emocija drzi danima...
...e to mi je problem!!!