Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cele noci sam sanjala (aj sad nek mi upadne neko da mi objasnjava faze sna i da je to nemoguce,kad kazem cele noci onda cele noci :azdaja: )
jedan me bas onako brrr,sanjala sam kako idem na groblje,s pokojnom babom
je l mi dos'o sudnji dan? :sad2:
sto je najstrasnije sanjala sam ceo taj put,kroz sume i livade,kroz mrak,a kisetina pljusti i ne mogu nigde da se sakrijem,sve prokisnjava ,i najgusce krosnje
i tako
:aha:

cele noci sam sanjala (aj sad nek mi upadne neko da mi objasnjava faze sna i da je to nemoguce,kad kazem cele noci onda cele noci :azdaja: )
jedan me bas onako brrr,sanjala sam kako idem na groblje,s pokojnom babom
je l mi dos'o sudnji dan? :sad2:
sto je najstrasnije sanjala sam ceo taj put,kroz sume i livade,kroz mrak,a kisetina pljusti i ne mogu nigde da se sakrijem,sve prokisnjava ,i najgusce krosnje
i tako
:aha:

nisam planirao, al aj kad si navalila :per: hihihiihhiii

Primjetio sam da moja cura cesto prica u snu, sad me dvije noci zaredom probudila, medjutim ja opet zaspem i ne skontam o cemu se radi. Planiram da prespavam jedan citav dan da bih mogao po noci da pohvatam sve sta ona naprica. Bas me zanima o cemu se radi.

poljubac sa osobom koja me već duuuuuuuugo privlači.... ....sad mi treba neki smajli koji pada u nesvjest...uh!

prevarih u snu....:whistling:

Primjetio sam da moja cura cesto prica u snu, sad me dvije noci zaredom probudila, medjutim ja opet zaspem i ne skontam o cemu se radi. Planiram da prespavam jedan citav dan da bih mogao po noci da pohvatam sve sta ona naprica. Bas me zanima o cemu se radi.

da ne sanjamo isto?????:rotf:

Back