bokaruki
Iskusan
- Poruka
- 5.167
neke grozne demonstracije i navijače i mi kao kolima prolazimo tuda, jezivo, a ja imam frku od mase sveta....baš je bio živ san...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

)))))
)))
spremam neku klopu, kuvam piletinu i sad kao treba da je odvojim od koskica, pa da iseckam, a ono rebarca, pa sitne koskice, pa ne mogu da povadim sve, a vruce...![]()

)

cele noci sam sanjala (aj sad nek mi upadne neko da mi objasnjava faze sna i da je to nemoguce,kad kazem cele noci onda cele noci)
jedan me bas onako brrr,sanjala sam kako idem na groblje,s pokojnom babom
je l mi dos'o sudnji dan?
sto je najstrasnije sanjala sam ceo taj put,kroz sume i livade,kroz mrak,a kisetina pljusti i ne mogu nigde da se sakrijem,sve prokisnjava ,i najgusce krosnje
i tako
![]()
hihihiihhiii

poljubac sa osobom koja me već duuuuuuuugo privlači.... ....sad mi treba neki smajli koji pada u nesvjest...uh!
prevarih u snu....![]()
Primjetio sam da moja cura cesto prica u snu, sad me dvije noci zaredom probudila, medjutim ja opet zaspem i ne skontam o cemu se radi. Planiram da prespavam jedan citav dan da bih mogao po noci da pohvatam sve sta ona naprica. Bas me zanima o cemu se radi.

?da ne sanjamo isto?????![]()
...ljudi, a sta kazu za one sto UOPSE NE SANJAJU?
Bila je glasna, ako je ista tema ona je otisla dalje od poljubca.

jel postoje ljudi koji baš nikada ne sanjaju?
))u mašala!![]()
Bolje je mozda da ne cackam mecku i zivim u neznanju.
naravno da je bolje, lezi i spavaj, to su sve gluposti