Videćeš kakvo sivilo ostaje posle lokatelija - briši !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam rekao. Zao mi je sto nemam veca jaja pa da ti budem jos interesantan.
I njoj je bilo jako drago sto sam joj to rekao. Eh kad pomislim kako sam oduvek znao sa zenama, zato me zene i vole.![]()
I njoj je bilo jako drago sto sam joj to rekao. Eh kad pomislim kako sam oduvek znao sa zenama, zato me zene i vole.![]()
jednom, tad, kad je i vas rikan imao devojku, i kad ga je napustila i rekla zasto to zeli da uradi, rek'o sam joj samo 'dobro, ako tako zelis'.. mislim, ako je takva situacija, svako po svoje rabote... sta ima tu sad nesto da se raspravlja da li jeste ili nije.... i ko je kriv i ko nije... i sta bi bilo kad bi bilo... i time sto, kad se tako govori nesto, nista ne moze da se promeni... mozda samo da se upropasti i to malo necega sto je ostalo medju nama... dakle, vrlo prsto i obostrano - cao zdravo ja te vise ne bi' zadrzav'o... i srecno u daljem zivotu....
pa, mislim, dobro sad... mozda kod nekih neiskusnih nema... i kod nekih sto nisu bas kvalitetni i ne mogu brzo da osvoje neku novu devojku... kod onih drugih ima uvek devojaka koje u redu cekaju, nestrpljivo, da provedu kvalitetno vreme ispunjeno magijom... a to isto vazi i za devojke... kad ih ostavi neki decko...
Mogu misliti........i nije tacno da znas sa zenama,sa zenama kao ja uopste ne znas.........![]()
Sa zenama kao sto si ti i nije tesko.Mogu misliti........i nije tacno da znas sa zenama,sa zenama kao ja uopste ne znas.........![]()