Taj je slusao ove / tada izasla knjiga o njima cini mi se da su imali koncert negde u nasoj zemlji.
Fotokopirala sam pesme / pisala pisala pisala njemu mojoj zaljubljenosti dok on nije znao ni da postojim.
Gledala njegovu duzu (ispod ramena) plavu kosu uzivala u pogledu . . .
Kad su krecili skolu isla sa drugaricom kraj nje gledala ga aaaaa kako je prelep bio...potom se ošišao (neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee) ne stoji mu kratko nikako...
Prolazila kraj njegove zgrade gledala u prozore stana gde je ziveo / trazila adresu da mu pisem cestitke za trideset prvi dvanaesti(nisam nasla tada).
Kazu da se na maturskoj eskurziji napio toliko da flasu nije mogao da drzi podigne kamoli popije neki gutljaj jos iz nje...
Pre par godina sam ga nasla na fejsbuku trazeci nekog drugog (da li je nekom stavio lajk da li je izao njegov profil u ponudjenima ne secam se)/ozenjen je / sa kratkom kosom / nizak kao pre /potpuno odbojan kad sad pogledam . . .
Ne zna da postojim ni danas niti zna da sam bila zaljubljena u njega / eto jesam plus sam lakse izdrzala teske momente tako..znala da tu nece biti nista ...
Pocepala sam plus bacila ovo gore da proslost ostavim tamo gde joj je mesto u proslosti/ fotografisala da otvorim temu kako bi procitala vasa nesrecna zaljubljivanja /gde su te osobe danas kako im je / da se vidi neka paralela kroz proteklo vreme od tada do danas...
Ako nemate potrebu da pisete pristojno/ ako vam se ne dopada tema zaobidjite je ne kvarite / ( podrazumeva se da ovu napomenu ne treba pisati posto se podrazumeva pristojnost/ iskustvo sa foruma me je demantovalo).
Poslednja izmena: