Шта сте радили за време НАТО агресије 1999?

Шта сте радили и како вам је било за време бомбардовања

• Не памтим тај период живота, био/ла сам дете

• Отишао сам у иностранств / био сам у иностранству

• Живео сам као и до тада, ништа специално

• Лудо сам се проводио, све то ми је било забавно...

• Умирао сам од страхова и параноје.

• Понашао разумно, сходно условима

• Бавио сам се одбраном земље / учествовао у борбрним деиствима.

• Бавио се црноберзијанством и жутомрависањем

• Живиео сам у крајевима који нису били на удару НАТОА па нисам ни извалио шта се дешава...

• Желим да заборавим / не подсећај ме / ...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kad pomislim na Grchku setim se mora, Akropolja, Meteora
Kad pomislim na Italiju prvi 'dojam' mi je Venecija, Firenca, krivi toranj u Pizi
Eto...Beograd malo malo pa neredi neki, a meni u glavi se stvori slika sirote Palestine...

А, мени се створе одмах слике...

f_n1058991481m_325832c.jpg

najava.jpg

file.php

LOL koji si ti lik
lol-032.gif
lol-032.gif
lol-032.gif
А Ш'ОО!:mrgreen:
Да ниси и ти код њих!?:mrgreen::think:
Чим ти не сметају "његова" саопштења и "истраживања"!?:dontunderstand:
Избацује их овде чешће него што су емитовали "Волимо те отаџбино наша" за време бомбардировања!:hahaha::rotf::hahaha:

Прође и митинг,
а медији пишу о свему, а о самом митингу НЕ!
Чуди ме да се и овде о томе није писало,...
спомињали су се само инциденти...:(

А, о томе,...ко је и шта говорио на самом митингу,
.....које порује су послате са њега..................:?::?::?:

КРАЈ!

Proslo je 10 godina a kao da je bilo juce.Nikad to necu zaboraviti.Kad su krenuli iz Italije zvala me drugarica i rekla mi placnim glasom , IDU NA VAS ,POLETJELI SU .....
Zivim nedaleko od Golubovackog aerodruma,nije mi daleko ni zeljeznica, bilo je strasno,u isto vrijeme tih zlokobnih detonacija,velikom brzinom prolazio je i voz.Brujala je i televizija,
Takva nedoumica,stres ,strah i prkos pomijesan sa srdzbom izlazio je iz mene ,te kletve nijesam znala da umijem srociti,a onda danime bukvalno preko moje kuce brujali su avioni u talasima.Bila sam ljuta na cijeli svijet,na Boga,nemocna,povrijedjena,stalno ponavljajuci ,sve ce Vam se vratiti kad tad, svima .

To je draga moja - REVOLUCIJA -dogadjanje naroda BRE
ali nazalost nikada nije svanuo taj 6 oktobar,

i to se ne moze porediti sa fashistichkom masturbacijom Obraza, Dveri i slichnih nacista...

То нема везе са револуцијом!
То је био пуч, потпомогнут са великим и финансијским и свим
другим средствима од непријатеља Србије и српског народа.

ЈЕДНОГ дана ће се ваши унуци стидети тога
шта сте тада радили.

ЗАПАЛИЛИ сте парламент који ни Немциу другом св. рату нису
ни пипнули!!!

.

Posto zivim u centru Kragujevca,u jednom soliteru,blizu tada "potencijalnih" meta,smestio sam se kod rodjaka u predgradje,u jednoj kuci.U pocetku nisam imao toliko straha,za divno cudo,ali posle bombardovanja "Zastave",nije mi bilo svejedno.Ziveo sam uglavnom normalno,mada posto tamo nisam imao bas puno vrsnjaka,druzio sam se sa odraslima.Cepao se jamb,sah,gledale i slusale vesti,ali sve u svemu(mozda zato sto sam bio klinac od 12-13 godina) ziveo sam(ma koliko to paradoksalno zvucalo) normalno.Vremenom je strah slabio,sve je postajalo rutina,nismo se obazirali vise ni na "sizelu" toliko...Valjda se u coveku javila ona doza ravnodusnosti(koju su mnogi,sa ne bas toliko prava,nazivali hrabroscu) i jednostavno,shvatili smo da zivot ide dalje ***.Ce est la vie...A uspomene,oziljci,oni ostaju kod svih nas i nemoguce ih je izbrisati

А, мени се створе одмах слике...

f_n1058991481m_325832c.jpg

najava.jpg

file.php

To je draga moja - REVOLUCIJA -dogadjanje naroda BRE
ali nazalost nikada nije svanuo taj 6 oktobar,

i to se ne moze porediti sa fashistichkom masturbacijom Obraza, Dveri i slichnih nacista...

E sad ce jos jedna.......samo sto ovoga puta lete s vlasti oni koji su oborili Milosevica.......i koji su svesno vodili slicnu politiku kao i on..........

Back