Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da je previse bolesno kako opisujes on ne bi bio na slobodi vec u zatvoru a cim ga tako napadaju znaci da je na pravom putu.
Americki politicari satanisti i fundamentalisti hriscanskih sekti najveci licemeri !
Kroz celu karijeru a posebno na pocetku je razotkrivao licemerje Amerike i njihove vlade i uopste drustva.
Meni ..Govorim za sebe.Nije mi toliko mračan , nemam s tim problem , ali nešto bolesno me u njemu odbija.
Mada ima on par pesama koje mi se dopadaju , ali on..Ne volim da ga gledam.
Meni ..Govorim za sebe.Nije mi toliko mračan , nemam s tim problem , ali nešto bolesno me u njemu odbija.
Mada ima on par pesama koje mi se dopadaju , ali on..Ne volim da ga gledam.
Posto slabo poznajete njegov rad i opus ,njegov cilj je da razotkrije licemerje ,da ljudi pocnu svojom glavom da razmisljaju ,da rusi predrasude jer ljudi su puni predrasuda ,takodje voli da sokira ljude ..
A cudi me @Neprilagođena da ne znas da je on i odlican slikar .
Zasto takva tema nije otvorena ,nego ajde da hejtujemo ?!
Sve je to lwpo ALI... ima li ko nevin optuzen pred zakonom da je "ispirao mozak, silovao, eksperimentisao"... bilo kojom osobom a da zaista nije neato od toga istina?
Hmmmmm...