Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Maggie - kao da si ti rekla da trazis Define A Lash maskaru? Dobro se secam, nisam sigurna... ?
Posto sam videla u drogeriji u NS- 650 din je plus dobijas na poklon Maybelline senku... samo nikako da se setim kako se zove mesto tamo je pored Bazara. Eto ako jos uvek trazis i imas nekoga u gradu :) Ako se lose secam onda nista :D

Starijoj ćeri jedne crne patike
5.6057.jpg

i crnu kožnu torbu sličnu ovoj samo što ima i kaiš za rame
moda-za-zimu-2009-2010-pradina-torba.jpg

a mlađoj ćeri Mary Jane cipelice ovake samo ne od tog dizajnera
A453ED40.jpg

@ Maggie - kao da si ti rekla da trazis Define A Lash maskaru? Dobro se secam, nisam sigurna... ?
Posto sam videla u drogeriji u NS- 650 din je plus dobijas na poklon Maybelline senku... samo nikako da se setim kako se zove mesto tamo je pored Bazara. Eto ako jos uvek trazis i imas nekoga u gradu :) Ako se lose secam onda nista :D

Da, ja sam je tražila, to je sjajna maskara!

Hvala na info., ali skoro sam kupila novu Collistar maskaru za koju sam dala više para nego što sam dala za poslednje tri zajedno, tako da moram da se smirim, premda je zaista želim. :)

A i te akcije su uglavnom sa proizvodima koji su pred istekom roka trajanja. :(

Uglavnom starke ili neke platnene šunjalice tipa mojih omiljenih
283108_179648412100796_100001669161818_472656_973398_n.jpg

Eventualno baletanke neke , što jednostavnije to bolje.
Od ne- platnenih patikica isključivo Adidas tipa
large_adidas_court_star.jpg

Sandale ne nosim, kao ni bilo šta što ima otvorene prste pošto imam ružna stopala, tačnije nožne prste.
Za zimu imam
martens-1b60-womens-leather-eyelet-boots-6823-3747_medium.jpg

:lol:
Sad sam otišla u oftopik al oprostiće mi Megs

Nikad apsolutno. U životu na štiklu stala nisam. Osim jednom kad sam u butiku probavala farke pa u kabini imaš štikle da vidiš kako ti stoji...
Mada nije da ne bih volela...ali problem je što ja ne bih previsoku štiklu a sve niže su mi nekako ružne, debele i babaste..
Uopšte ne mogu da se smislim šta oću.
A i ko će nabadati u tome celu noć..nit baš izlazim na mesta koja zahtevaju takvu obuću :lol:

Daj ti meni nešto u čemu ja mogu da trčim ko normalno biće.D

Uglavnom starke ili neke platnene šunjalice tipa mojih omiljenih

Ooo! :) Moje omiljene Startasice. Bas u ovom dezenu. :)

Ludujem za prugicama. :)

Iako imam jos nekoliko modela (1987 model koji od miloste zovem Zagi jer ima boje Zagijevog repa, zatim model Tesla, neke custom made radjene za mene s printom cipke, zelene od antilop koze...) prugaste su mi omiljene. :)

Divno je hodati u njima. :)

Da se vratim na temu. :)

Kupila sam u mom omiljenom butiku hrvatskog brenda X nation divnu majicu, zagasito ljubicastu, asimetricno secenu spreda te se stvara duzi vrtlog tkanine dok je na ledjima nesto kraca.
Divno ukrojena, s vrlo decentnim dekolteom, nacinjena od neznog materijala koji kozu obavija mekocom pene s vasara. :)

Veoma mi je zao sto ne mogu fotografiju pronaci na oficijelnom sajtu ili na mrezi. :(

Dalje, pazarila sam dva lakica (opsesija!).

Essence Season of extremes 08 Did someone say nude?

Carobna mlecna mint boja. :zaljubljena:

Moj je desni lakic. :)

Catrice Ultimate nudes, Cotton candy at Eiffel tower (volim nazive njihovih lakova :))

Levi. :)

Uzeh i Loreal BB Cream Nude Magique

Njemu sam kupila Old Spice Bahamas, deo sprej i stik. :)

I Benetton Verde for man, da kombinuje s Verde toaletnom vodom koju ima od pre. :)

Ah da!

Zaboravih pomenuti pimp my t shirt situaciju. :)

Naime, moj ujak ima stampariju i silna cudesa, nekakve prese, sita za stampanje, police s pregrstima boja.
U svemu tome vlada kreativni haos i super je uci u prostor u kome stvara. :)

Kupila sam belu majicu od kvalitetnog, gusto tkanog pamuka i maznula ideju za natpis od Kate Spade. :)

Petar pan kragnica oko okovratnika i natpis Pardon my french. :)

Moja maja ima odstampanu kragnicu i slova u boji starog zlata. Cudesna je. :zaljubljena:

Pokazacu vam cim se opere. :)

Jedva cekam da je prosetam gradom. :)

Da, ja sam je tražila, to je sjajna maskara!

Hvala na info., ali skoro sam kupila novu Collistar maskaru za koju sam dala više para nego što sam dala za poslednje tri zajedno, tako da moram da se smirim, premda je zaista želim. :)

A i te akcije su uglavnom sa proizvodima koji su pred istekom roka trajanja. :(

Pa u istoj kutiji je bio moj Jet Set lak za nokte rok trajanja je do decembra 2013. Platila sam samo 200 din, volim tu radnju - jedna od najskupljih u gradu ali vredi svratiti jer uvek imaju neke stvarcice za sitne pare to sakriju onako u cosak u neke kutijice pa imam osecaj kao da kopam blago :D

A dobro eto nista videla sam to pa sam se odmah setila tebe :D
Ali da inace slazem se uglavnom je istina to za akcije - narocito u dm-u.

@ Dragonfly - Kako ti se cini Loreal BB krema? Isprobala si? :)

Tek sam je jednom nanela pa je ovo povrsna impresija.

Pisacu utiske nakon nekoliko dana. :)

Za sada mogu reci da je veoma prozracna, blaga, vrlo nezna na mom licu.

Nakon sto se istisne iz tube, sivkasto belicaste je boje, utrljavanjem dobija boju tena, stapa se s njim.

Ne koristim tecne pudere, na lice nanosim samo krem za dnevnu negu i malo pudera u prahu (trenutno koristim Loreal True Match).

Zato me ova tonirana krema raduje, ne osecam je na licu.

Nema vidljivog prelaza izmedju lica i vrata (grozim se toga), stopi se s tenom.

Veoma je decentna na licu, gotovo neprimetna, ali ipak daje finu osencenost, nekakvu zdravu boju. :)

Ne prekriva eventualne neodstatke, rekla bih da nije jako pigmentovana.

Meni to odgovara jer nemam nesavrsenosti koje bih zelela sakriti, eventualno pokoja bubuljica u PMSu, koja brzo nestane. :)

Pretpostavljam da devojkama koje vole jacu pokrivenost BB kremica nece odgovarati.

Za sada toliko, pisacu opsirnije kada se sazivim s njom. :)

Da li se parfimerija koju si pominjala u gornjem postu zove Pafos? :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back