Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vau, Freya, prelepa je!

Znam ovaj model i mnogo mi se dopada, divan je, lepršav, damski...

Kao za grčke boginje. :)

Hvala draga, meni je model bio caroban vec dva meseca koliko sam obilazila kao mace oko njega...imam jos par stvari na umu kojima odoleti jednostavno ne mogu, bice ovo leto u znaku antickih boginja ma sta saputali trendovi:lol:

kako se pere i pegla to:sad2:
inače merkam isto jednu plisiranu, koral boje
nešto sam se namerčila na tu boju, a nikako da kupim nešto adekvatno

...iz mog iskustva plise se ne pegla, posebno ne letnji plise, licno perem sve fine stvari u pervolu na ruke, duze traju, lepo mirisu i ne habaju se...

Kupila sam dvije potkošuljice u njujorkeru... posle iste vidim u c&a, samo malo jeftinije, ali dosta bolje, gušćeg tkanja... našla nekoliko savršenih brusića u ny, al ne kupih, nisam mogla da se odlučim koji bih prije... imaju divne nisko sjećene korpe, bez mnogo punjenja u odgovarajućim veličinama.
Svratila u lush... sve mi se dopalo, al uzela masažer neki citrusni... sve je tako divno mirisalo, bila sam kao opijena, ali sam se jedva kući vratila od mučnine i glavobolje:/
Uglavnom, masažer danas ne mogu da posnesem, prejak miris, podsjeća na miris sredstava za čišćenje kuhinje i kupatila... možda bude dobar za ljetnje šetnjice na otvorenom

Kupila sam dvije potkošuljice u njujorkeru... posle iste vidim u c&a, samo malo jeftinije, ali dosta bolje, gušćeg tkanja... našla nekoliko savršenih brusića u ny, al ne kupih, nisam mogla da se odlučim koji bih prije... imaju divne nisko sjećene korpe, bez mnogo punjenja u odgovarajućim veličinama.
Svratila u lush... sve mi se dopalo, al uzela masažer neki citrusni... sve je tako divno mirisalo, bila sam kao opijena, ali sam se jedva kući vratila od mučnine i glavobolje:/
Uglavnom, masažer danas ne mogu da posnesem, prejak miris, podsjeća na miris sredstava za čišćenje kuhinje i kupatila... možda bude dobar za ljetnje šetnjice na otvorenom

Hej, PIL!

Koji si masažer kupila? :)

Ne znam koji im je taj jer ja kad uđem sve tražim nešto slatkasto, slatkasto-voćno, čokoladno... :)

Baš sam se sad istuširala sa Sweetie pie želeom i potrošila ga skroz, a njime sam i oprala kosu, moram otići u Lush nabavku po još. :lol:

Srce je jako lepo, kupila sam ga ja nedavno. Koža je nakon njega milina jedna! :)

konacno sam se dokopala. Alchemy - the divine serum i shea butter :)))))
fotka nije profi aparatom nazalost, pa ne moze docarati lepotu pakovanja

ceF42.jpg

Vredi u pauzi prosetati:lol:....pored kostine kafe po koju sam inace posla, pritrebalo mi je novo labello vitamin shake od brusnice, zatim sam opazila knjigu o Mikelandjelu kojoj odoleti jednostavno ne mogu makar ispunila ceo stan raznim istorijama umetnosti:lol:, na kraju sam se ponovila i majicom iz PS-a, u katalogu je deseta od pozadi, ispod plavog sakoa, uzivo daleko lepsa, pristaje savrseno, poprecna tkanina koja ide oko pasa gradi bistu poput skulptora, uzela sam broj 34 kako bi mi bila tesna i naglasila grudi, struk i vrat, kalup je malo veci http://www.ps.rs/sr/#/?section=glrySummer12 svaka preporuka...Megi poput se slazem sa tobom, ja sam covek teksture i boje peska i tu jednostavno nema pomoci:)

Kappa patike Estrella...ove godine su patike bas skupe jedva sam nasla ovo - da mi bude ok i kvalitet i cena i izgled. Uzivo inace izgledaju mnogo lepse, ne znam zasto tu bas nisu pogodili boje:

P634632387433574239_301cg20-908.jpg

Ja inace najvise mrzim da kupujem patike. Imam i pravilo nikad ne trosim vise od 4000 din na to. Radije cu da kupim kvalitetne, lepe cipele/sandale. Patike skoro da i ne nosim ali eto ipak mi trebaju ponekad, pa se onda uvek namucim jer mi je zao da potrosim pare... A dobro sad sam mirna godinu dana.

I naravno moja najveca bolest - ne mogu da udjem u drogeriju i da ne kupim bar neku sitnicu - sada Loreal Jet Set lak za nokte 110.

0ad39_Loreal-Jet-Set-Diamant-oje-110.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back